Toyota City Brussels & Lexus Brussels organiseren after work in teken van de fleet

Toyota City Brussels en Lexus Brussels nodigden hun klanten uit voor een after work evenement dat in het teken stond van de steeds veranderende fleetsector.

Wagenparkbeheer wordt steeds onpersoonlijker. Cijfers en fiscale regels, berekeningen van VAA, TCO en aftrekbaarheid, het bepaalt allemaal welke wagens vandaag door bedrijven gekocht en geleased worden. Om door dit fiscale bos de bomen te zien, gaven specialisten van Toyota City Brussels en Lexus Brussels presentaties over de meest recente ontwikkelingen in de fleetwereld.

Maar voor beide concessies is ook het menselijke aspect belangrijk. Daarom werd er niet alleen over fiscaliteit gepraat, maar was de after work ook een moment van ontspanning, opgebouwd rond heerlijke proeverijen en lekkere drankjes.

“Onze waarden zijn gebaseerd op relaties”, aldus de Toyota-Lexus dealer. “We maakten dan ook van de gelegenheid gebruikom u voor te stellen aan onze teams van verschillende afdelingen, die zullen praten over het heden en de toekomst van het merk, en uiteraard beschikbaar zullen zijn om uw vragen te beantwoorden.”

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending