Toyota lanceert Kinto Europe, een bedrijf voor mobiliteitsdiensten

KINTO ontwikkelt zijn merk voor mobiliteitsdiensten van een project naar een bedrijf met de lancering van een nieuw mobiliteitsbedrijf, KINTO Europe. KINTO Europe.

KINTO Europe is een joint venture tussen Toyota Motor Europe (TME) en Toyota Financial Services (TFS) en wordt gevestigd in Keulen, Duitsland, en begint de activiteiten in april 2021, waarbij het een groeiende reeks KINTO mobiliteitsdiensten en producten in de gehele regio gaat beheren.

Toyota gelooft dat de mogelijkheden voor innovatieve mobiliteitsdiensten op dit moment groter dan ooit zijn. Naar verwachting zal de vraag naar slimme en flexibele mobiliteit blijven toenemen, met steeds meer een verschuiving van eigendom naar gebruik op verzoek.

KINTO Europe komt op de markt met diensten zoals auto-abonnementen, autodelen, carpooling en multimodale oplossingen, op maat gemaakt voor bedrijven, organisaties, steden en privépersonen.

De rol van de concessiehouders

Toyota’s Europese dealernetwerk zal een cruciale rol blijven spelen. Het is de ambitie van Toyota om de samenwerking met de dealers uit te breiden, zodat ze worden getransformeerd in aanbieders van mobiliteitsdiensten, voortbouwend op de unieke kracht van de reeds lang bestaande zakelijke relaties.

KINTO zal hen in staat stellen om verder te gaan dan hun traditionele rol van verkoop en onderhoud van voertuigen om nieuwe mobiliteitsdiensten aan te bieden die de klanten toegang bieden tot de voertuigen die ze willen, van hun bestaande vestigingen of andere locaties, om aan te sluiten op de vragen van de klanten.

Een divers aanbod in heel Europa

Het merk KINTO is in januari 2020 in Europa geïntroduceerd en de omvang en populariteit van de diensten van KINTO zijn sindsdien gegroeid, ondersteund door duurzame en betrouwbare investeringen.

KINTO One is een all-in leasing-dienst die tot nu toe is gelanceerd in zeven Europese markten, waar in 2021 nog meer bijkomen. Het is nu gevestigd als een middelgrote speler in de markt voor vlootbeheer, met een vloot van meer dan 100.000 voertuigen.

KINTO Share biedt een ruime keuze aan van diensten voor het delen van auto’s, van bedrijven tot openbare en stedelijke klanten. Deze diensten, die op dit moment actief zijn in Ierland, Italië, Denemarken, Spanje en Zweden, zullen in nog meer markten worden geïntroduceerd, terwijl tevens een KINTO Share-dienst wordt ontworpen voor lancering via het dealernetwerk.

KINTO Flex is een flexibele abonnementsdienst voor voertuighuur gedurende korte perioden, zodat klanten van KINTO gebruik kunnen maken van de volledige reeks voertuigen van Toyota en Lexus. Dit is een verbetering op het eigendom van auto’s door gedurende het hele jaar toegang te bieden tot uiteenlopende soorten auto’s, om te voldoen aan de smaak en behoefte van de klant – met inbegrip van alle diensten en onderhoud.

KINTO Join is een nieuwe oplossing voor car pooling van bedrijven voor medewerkers om hun eigen privé transportnetwerk op te zetten, gelanceerd in Noorwegen en Italië en binnenkort ook in het VK.

KINTO Go, een multi-modale aggregator die de planning van reizen, kaartjes voor openbaar vervoer, parkeren, taxidiensten en evenementen coördineert, bereikt al goede resultaten in Italië en er zijn reeds plannen voor uitbreiding hiervan op de korte termijn.

#Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Quentin Praet (quentin.praet@effectivemedia.be / 0477 22 42 77) of Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33).

Telle Père Telle Fils 1050 Elsene
Car Avenue Ital Waver 1300 Waver
Car Avenue Ital Perwez 1360 Perwez
Car Avenue Ital Nijvel 1400 Nijvel
Car Avenue Ital Waterloo 1410 Waterloo
Hedin Automotive Sint-Pieters-Leeuw 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Hedin Automotive Dilbeek 1703 Dilbeek
Hedin Automotive Turnhout 2300 Turnhout
Garage Willy Hybrid Test Drive Center 2550 Kontich
Automotive Mechelen 2800 Mechelen
Garage Van Dijck 2960 Brecht
Toyota Vanderheyden 4633 Soumagne
Gégo Naninne 5100 Namur
Gégo Sombreffe 5140 Sombreffe
MS Motor Bastogne 6600 Bastogne
MS Motor Arlon 6700 Arlon
Vancayzeele Roeselare 8800 Roeselare
Vancayzeele Ieper 8900 Ieper
CIAC Toyota Gent 9050 Ledeberg
Garage Pieters 9190 Stekene
CIAC Toyota : Toyota Business Center 9300 Aalst
Toyota Boone 9940 Evergem
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending