Typografics waagt zich voor het eerst aan operationele leasing samen met LeasePlan

Typografics0216_WAI3175-web

De onderneming Typografics, gevestigd in het Oost-Vlaamse Hamme, deed voor het eerst beroep op de diensten van LeasePlan bij de keuze voor operationele leasecontracten. “Dit jaar bestaat het bedrijf 25 jaar, maar tot nog toe hebben we steeds gewerkt via financiële renting”, legt Kristel Pelgrims, Finance & Office Manager bij Typografics uit. “Maar aangezien de onderneming blijft groeien, wordt de opvolging van onderhoudsbeurten, vervangingen van wagens, etc. te veel werk. Vandaar dat we LeasePlan onder de arm hebben genomen met de vraag voor ons een oplossing uit te stippelen.”

Die oplossing kwam er in de vorm van een samenwerking met Volvo-garage Van Kasteren uit Typografics0216_WAK6167-webDendermonde. “De nieuwe bedrijfswagens zijn allemaal van het Zweedse merk. Afhankelijk van de anciënniteit van de werknemer kan er gekozen worden voor een V40 of V60 in twee verschillende uitrustingen.” Bij Typografics krijgt iedereen een bedrijfswagen ter beschikking wat maakt dat er maar liefst 35 nieuwe voertuigen met een gepersonaliseerde belettering staan te pronken. “Op 13 februari organiseerden we een groots event met de levering van de eerste 23 wagens. De 12 anderen werden op een later tijdstip geleverd.”

Typografics stuurt grafische krachten naar bedrijven die tijdelijk versterking nodig hebben. Daarnaast bieden ze grafische opleidingen aan op maat.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!