Ubeeqo Office: een carsharing-station op uw eigen bedrijventerrein

Ubeeqo, leverancier van carsharing-diensten en mobiliteitsoplossingen, gaat van start met een nieuwe innovatieve oplossing: Ubeeqo Office voor bedrijven met vestiging in Brussel, Parijs, Londen, Berlijn en Hamburg.

Dankzij dit nieuwe aanbod kunnen de kosten voor professionele verplaatsingen verminderd worden. Tegelijkertijd biedt het de werknemers een platform met een keuze uit transportmiddelen voor hun professionele of privéverplaatsingen.

Ubeeqo Office, wat is dit precies?

Met Ubeeqo Office kan een privé carsharing-station makkelijk worden geïntegreerd op de vestiging van het bedrijf. Op die manier wordt het toegankelijk voor alle werknemers. Dankzij hun persoonlijke Ubeeqo-account, krijgen de werknemers toegang tot de carsharing-auto’s, tot de autodiensten met chauffeur en tot kortetermijnhuur.

“Onze doelstelling is om een volwaardig alternatief voor het traditionele autobezit aan te bieden, zowel voor professionele als privédoeleinden”, zegt Quirin Dalemans, Algemeen Directeur van Ubeeqo België.

“Met Ubeeqo Office spelen we perfect in op deze doelstellingen. Kort nadat we de eerste openbare carsharing-stations hadden geopend in de grote Europese hoofdsteden, hebben bedrijven ons gevraagd of het mogelijk was om dergelijke stations te openen op hun bedrijventerreinen. Op die manier is het concept van Ubeeqo Office ontstaan. De behoefte om een eigen voertuig te bezitten, valt weg op het moment dat men toegang heeft tot gedeelde auto’s in de buurt of op het werk.”

All-in formule

Aan de hand van het speciaal ingerichte platform heeft men gemakkelijk en snel toegang tot de voertuigen. De mobiliteitsexpert houdt zich bovendien bezig met het schoonmaken en het onderhoud van de wagens.

Als tegenprestatie wordt aan de bedrijven gevraagd om parkeerplaatsen vrij te maken en de werknemers te informeren over het aanbod.

De kosten voor brandstof en verzekeringen zijn in de prijs inbegrepen. Facturen worden opgemaakt in functie van het reële gebruik.

Verschillende modellen, één factuur

De tool maakt het onderscheid tussen privégebruik en gebruik voor professionele doeleinden.

Er zijn verschillende modellen beschikbaar.

Ubeeqo Office maakt het ook mogelijk om het beheer van de onkostennota’s te vereenvoudigen, zowel voor de werkgever als voor de werknemers.

Het bedrijf ontvangt één enkele maandelijkse factuur voor het verbruik van alle medewerkers, waardoor het verbruik per werknemer kan gemeten worden.

s.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!