VAB Fleet Services en Macadam bundelen hun krachten in MACADAM VAB INSPECTION

VAB Fleet Services en Macadam hebben een intentieverklaring ondertekend met als doel hun inspectieactiviteiten te bundelen. Vanuit een nieuwe entiteit met de naam “Macadam VAB Inspection”, afgekort MVI en gevestigd in Vilvoorde zullen alle inspecties voor België en Luxemburg aangestuurd worden.

Hans Eeckman en Geert Markey van VAB Fleet Services en Bertrand Donck van Macadam Belgium zien tal van voordelen in deze samenwerking. Door de innovatieve inspectietools van Macadam te gebruiken en te koppelen met deze van de logistieke kracht van VAB is men ervan overtuigd beter te kunnen antwoorden op de vragen van de klant in deze sterk wijzigende en internationale markt.  Het performante logistieke apparaat van VAB Fleet Services zal de vraag naar transport en operationeel vlootbeheer invullen.

Internationale ambities

De ambitie van Macadam VAB Inspection om te groeien is groot. De initiatiefnemers zien dit gebeuren door nieuwe markten in België aan te boren, maar ook door Europese klanten beter te kunnen bedienen. Hier speelt het Europees karakter van Macadam een belangrijke rol. Hans Eeckman, Geert Markey en Bertrand Donck zien vol ongeduld uit naar de startdatum van 1 juli. Tot dan is het wachten op meer nieuws.

 

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!