Van Mossel 100% eigenaar van Ford garage Deprince in Lier

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, heeft een overeenkomst afgesloten met Leo Deprince waardoor zij Ford garage Deprince te Lier volledig overneemt. Van Mossel had al een minderheidsaandeel van 49% maar wordt nu voor de volle 100% eigenaar. 

Met de overname van Fidenco eerder dit jaar kwam reeds 49% van de aandelen bij Van Mossel. Leo Deprince: “Door de werking van Van Mossel beter te leren kennen werd ik meer en meer enthousiast om volledig deel uit te gaan maken van de groep. Voor zowel onze klanten als onze medewerkers zijn er duidelijke voordelen aan verbonden en ik heb deze beslissing dan ook genomen met het oog op hun toekomst.” 

Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg, voegt hieraan toe: “Wij zijn uiteraard zeer blij met de beslissing van Leo en wij garanderen ook dat de klanten nog steeds terecht kunnen bij dezelfde vertrouwde gezichten. Buiten de naam, Van Mossel Deprince, verandert er immers niets. Klanten zullen dus nog steeds de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze het gewend waren. Begin 2022 komt er bovendien op de huidige locatie een volledig nieuwe showroom zodat we de klanten een nog betere service zullen kunnen bieden.” 

#Auto #Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview