Van Mossel neemt garage Gabo Bielen over

Van Mossel Automotive Groep heeft een overeenkomst bereikt met Marc Bielen over de overname van de gelijknamige Peugeotverdeler Gabo Bielen uit Zonhoven. De activiteiten worden verdergezet op de huidige locatie en uitgebreid met de verdeling van het merk Citroën. Alle medewerkers blijven in dienst.

Gabo Bielen is al jaren een gevestigde waarde in de streek. De Zonhovense garage is officiële Peugeotverdeler sinds 1987, en sinds maart 2019 ook erkend hersteller voor Citroën. De voorbije jaren werkte Marc Bielen al als Peugeot agent voor Van Mossel. Door de overname worden de groeiambities van de groep in de Belgische markt verdergezet. “We zijn in België reeds actief met Peugeot en Citroën op 8 verschillende locaties in Limburg en Vlaams Brabant”, zegt Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg. “Met de toevoeging van Gabo Bielen versterken en verzekeren we onze positie in de regio Limburg. Door de centrale ligging van Zonhoven dekken we nu ook Midden-Limburg en kunnen onze klanten binnenkort, naast de aankoop van een nieuwe Peugeot, ook in Zonhoven terecht voor een nieuwe Citroën. Verder zal ook het used cars aanbod uitgebreid worden. Daarnaast anticiperen we zo ook op de strategie van Stellantis om het overblijvend netwerk klaar te stomen voor de toekomst. “

Met het oog op de toekomst

“Aangezien directe opvolging niet verzekerd is en we de toekomst van onze garage, maar ook van onze medewerkers willen garanderen hebben we beslist om Garage Gabo Bielen over te dragen aan Van Mossel Automotive Groep”, aldus Marc Bielen. Marc Bielen begon in 1982 als mecanicien met het herstellen van auto’s en de verkoop van tweedehandswagens. Gaandeweg groeide zijn garage uit tot een familiebedrijf, waar klanten centraal staan. Met ruim 40 jaar ervaring en een ervaren team van 13 medewerkers weten ze als geen ander dat een persoonlijke aanpak de sleutel tot succes is. “Onze medewerkers begroeten iedereen persoonlijk en onze klanten zijn onze ambassadeurs. Gabo Bielen is én blijft een familiebedrijf. Buiten de naam verandert er immers niets. Klanten zullen dus nog steeds de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze het van ons gewend zijn”, aldus Marc Bielen.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending