Vermant en KV Mechelenlegende Piet den Boer steunen Special Olympics met Kia EV6

Vermant Automotive Group kondigt trots aan dat zij een 100% elektrische Kia EV6 hebben geleverd aan Piet den Boer, voor de Special Olympics in Mechelen. Den Boer, legende van voetbalploeg KV Mechelen, is de ambassadeur die de Special Olympics naar Mechelen haalde.

“Ter ere van dit bijzonder warme evenement schittert Maarten Poels op de stickering van de wagen. Maarten is een inspirerende atleet en het gezicht van de Special Olympics in Mechelen”, lezen we in het persbericht van Kia Vermant. En nu dus ook het gezicht van deze Kia EV6, die den Boer zal gebruiken voor de voorbereiding van de Spelen in de Dijlestad.

“Als lid van de Club 100, dragen we me Vermant Automotive Group de organistatie een warm hart toe. Door deze 100% elekrische, en nu dé warmste Kia EV6, zal bestuurder Piet den Boer voortaan alle voorbereidingen kunnen treffen zonder schadelijke uitstoot. Zo zorgen de Special Olympics niet alleen voor een duurzame integratie van mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor een duurzamer milieu”, aldus Vermant.

De Special Olympics gaan door van 18 tot 22 mei in Mechelen.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending