Vijf jaar later, meer dan 100.000 wagens voor Volkswagen D’Ieteren Finance

Op 13 februari 2012 ondertekenden D’Ieteren en Volkswagen Financial Services een akkoord voor de oprichting van een gezamenlijk filiaal : Volkswagen D’Ieteren Finance (VDFin).

Volkswagen D’Ieteren Finance ontstond uit de fusie van de activiteiten van D’Ieteren Lease, de eerste captive verhuurder en aanbieder van Verhuur op Lange Termijn en Financiële Leasing op de Belgische verhuurmarkt, en Volkswagen Bank, actief op de markt van de klassieke financiering en het ballonkrediet.

Vandaag, vijf jaar na de geboorte van de nieuwe entiteit, totaliseert Volkswagen D’Ieteren Finance meer dan 100.000 wagens in zijn vloot. De merkenportefeuille omvat Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, My Way, Porsche, Bentley en Lamborghini maar ook de MAN vrachtwagens en bussen, evenals de Yamaha motoren en scooters.

Nieuwe producten en diensten

Sinds 2012 biedt Volkswagen D’Ieteren Finance producten en diensten aan bestemd voor zowel professionals als particulieren (Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing/Renting, Financiering, AutoCredit).

In 2014 werden de producten van Wecare (onderhoud en herstelling) en Insurance (autoverzekering voor particulieren) aan het dienstenaanbod toegevoegd.

Deze dynamiek zet zich sinds het begin van dit jaar verder met de lancering van Volkswagen e-Moby (elektrische mobiliteit), de producten van de Financiële Leasing & Renting voor Yamaha en de leasingformules voor tweedehandsvoertuigen en tot slot ook alternatieve mobiliteitsoplossingen.

#Fleet Management
Trending op fleet.be