VJB Motors officieel verdeler Piaggio

VJB motors, waar onlangs zonen Johnny en Benny Roosen het bedrijf overnamen van ouders Ria en Valère, breidt zijn showroom uit. Daar is niet langer enkel plaats voor Subaru’s, ook voor het merk Piaggio kan je voortaan langskomen in de Limburgse concessie.

V.J.B. Motors is voortaan officiële verdeler van Piaggio Commercial en biedt de nieuwe Piaggo Porter NP6 aan op de Limburgse markt. De Piaggio Porter NP6 is de nieuwste telg in het gamma bedrijfsvoertuigen van Piaggio. Het betreft een bijzonder compact en efficiënt voertuig, zowel wat betreft laadvermogen, rijeigenschappen en milieuvriendelijkheid.

In het licht van de steeds snellere evolutie van de mobiliteit, heeft V.J.B. Motors ervoor gekozen om een oplossing te bieden aan het vraagstuk van “last mile delivery”, één van de grootste uitdagingen van de stedelijke mobiliteit. De Piaggio Porter NP6 biedt ecologisch verantwoord commercieel vervoer om vlot, probleemloos en zo ecologisch mogelijk het centrum van de stad te bereiken.

Porter NP6

Het Porter NP6-gamma is uiterst compleet, veelzijdig en aanpasbaar, met honderden varianten. Er zijn drie modellen, twee met een laadbak (vast of dumper), en één met een chassis voor een grote verscheidenheid aan configuraties.

Geheel in lijn met de weg die de Piaggio Groep en Piaggio Commercial al jaren geleden zijn ingeslagen, gericht op vermindering van het verbruik van energiebronnen, aandacht voor het milieu en verbetering van de levenskwaliteit, stelt Piaggio twee volledig ecologische aandrijflijnen voor, CombiFuel genaamd: een viercilinder in lijn, 1,5 liter, Euro 6 met een gecombineerd brandstofsysteem, benzine+LPG of benzine+methaan.

De CombiFuel-motoren zijn – op basis van de actieradius die door het LPG- of methaansysteem wordt gegarandeerd – verkrijgbaar in twee verschillende versies.  Short Range, vooral bestemd voor gebruik in de stad en Long Range, met een grotere actieradius en zelfs een groter laadvermogen.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending