Volkswagen ID.4: de elektrische Tiguan

Bij Volkswagen draait alles om elektrificatie! Na de ID.3, is hier de ID.4. Dit is de eerste elektrische SUV van de fabrikant met de ambitie om het even goed te doen als de Tiguan, die een bestseller is onder de SUV’s met verbrandingsmotor.

De ID.4 verschilt van de Tiguan door zijn vloeiende en minder hoekige lijnen. De eerste hindernis die een emissievrije SUV moet nemen, is immers de lucht rondom. Binnenin is de sfeer Zen, het is warm, zacht, met gerecycleerde materialen en een goede ruimte-accommodatie verhouding!

De motor bevindt zich op de achteras. Deze ID.4 is een achterwielaandrijver. Met 204 pk en 310 Nm voegt het model zich moeiteloos in het verkeer. Hij is soepel, stil, maar niet sportief. Dat voel je als je het tempo opvoert aan de actieve demping. Maar dat geeft niet, want zijn roeping is een gezinsauto zijn… Met een WLTP actieradius van meer dan 500 km vervult de ID.4 zijn missie perfect!

#Auto #Tests

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Quentin Praet (quentin.praet@effectivemedia.be / 0477 22 42 77) of Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33).

Jennes 3190 Boortmeerbeek
Michael Mazuin Namur Ouest 5070 Fosses-la-ville
Vergotte 8790 Waregem
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending