Volvo Cars Belgium & Luxemburg heeft een nieuwe Managing Director

wim_maesWim Maes is benoemd tot Managing Director van Volvo Cars Belgium & Luxemburg. Hij zal zijn nieuwe functie opnemen op 2 april 2013.

Wim is 46 jaar, is getrouwd en heeft 3 dochters. Hij woont sinds 2011 in Zweden. Hij was er Vice President van Regio 2 en verantwoordelijk voor de uitbreiding van Volvo Cars in de overzeese markten, in totaal 71 landen.

Hij brengt een uitgebreide automotive en Volvo ervaring van 23 jaar mee naar België en Luxemburg evenals een brede internationale en multiculturele bagage. Dankzij verschillende internationale benoemingen binnen Volvo’s voormalige Europese kantoor in Brussel en het huidige hoofdkantoor in Gothenburg alsook bij de Volvo invoerders in België, Italië, Spanje, Oostenrijk en Frankrijk heeft Wim bijgedragen tot de ontwikkeling van Volvo Cars in verscheidene landen.

Hij heeft een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen en een Master in Financieel Management.

Wim Maes is toegewijd aan het merk Volvo in België en Luxemburg:

“Het is met veel plezier dat ik de uitdaging aanvaard die mij werd aangeboden. Ik geloof sterk in Volvo’s waarden: kwaliteit, veiligheid en respect voor het milieu. Ons Scandinavische luxe design in combinatie met een menselijke en klantgerichte aanpak, biedt onze klanten een uniek aanbod in het luxe segment. Onze recent gelanceerde nieuwe V40 drukt perfect onze ambities uit en is in België en Luxemburg uitstekend gestart. Ik ben ervan overtuigd dat samen met ons toegewijde en professionele dealernetwerk, partners en medewerkers, wij onze positie in de Belgische en Luxemburgse markten zullen versterken en ernaar streven om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.” zegt Wim Maes.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending