Volvo Vermant 20 jaar in Mechelen

Deze week 20 jaar geleden opende Volvo Vermant – officiële Volvo concessiehouder met vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem – haar deuren voor het eerst in Mechelen. Wat toen begon met een kleine Volvo concessie aan de Battelsesteenweg, groeide – na een verhuis naar de Antwerpsesteenweg – al snel uit tot het strategisch hoofdkwartier van de Vermant Automotive Groep.

In deze 20 jaar wist de Vermant Automotive Group zich steeds sterker te wortelen op Mechelse bodem. De groep omvat ook een multi-merken carrosserie en een pre-delivery inspection center, allen gelegen op het industrieterrein in Mechelen-Noord.

Naast drie Volvo-concessies huisvest de Vermant Automotive Group nog 2 Kia-concessies in Mechelen en Aartselaar en Collection by Vermant, de one-stop-shop voor klassiekers en collectiewagens.

Wat de volgende 20 jaar zal brengen voor Volvo Vermant in Mechelen?

Volvo Collection By Vermant Kia Guy Vermant

Voorlopig kan ik enkel zeggen dat we onze aanwezigheid zeker zullen bevestigen en zelfs vergroten, Daarbij blijven we klantentevredenheid centraal zetten en zullen we in de toekomst nog sterker in zetten op beleving in al haar facetten, maar over deze plannen zal u heel binnenkort zeker meer horen’.  aldus Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder van de Vermant Automotive Group.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!