Waasland Automotive levert 300ste Ford aan De Watergroep

WaaslandDe Watergroep (voorheen Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening) neemt zijn 300ste Ford van bij Waasland Automotive in ontvangst op 20 maart 2014. Het betreft een gloednieuwe Ford Transit Connect. De officiële overhandiging van de sleutel door Laurent Charpentier, Managing Director Ford Belgium, aan Jan Hammenecker, commercieel directeur bij De Watergroep, vindt plaats bij Waasland Automotive in Beveren.

De levering van deze 300ste wagen maakt deel uit van de laatste bulklevering van 34 voertuigen. De nieuwe Ford Transit Connect, werd net verkozen tot International Van of the Year 2014De samenwerking tussen De Watergroep en Ford Waasland Automotive loopt onafgebroken sinds 2009 en omvatte de levering van verschillende types, waaronder de Fiesta, Focus, S-MAX, Transit Connect en Transit.

‘Het wagenpark van De Watergroep bestaat uit een 800-tal wagens, waarvan 200 personenwagens en 600 bestelwagens. De groep van de middelgrote bestelwagens, waartoe de nieuwe Ford Transit Connect behoort, maakt met 40% het grootste segment uit,’ vertelt commercieel directeur Jan Hammenecker. ‘Bij de gunning van de opdracht baseert De Watergroep zich voornamelijk op de Total Cost of Ownership, die onder meer de aanschafprijs, verzekeringspremie en onderhoudskost omvat. Daarnaast worden nog andere gunningscriteria zoals de eco-score en de aangeboden waarborg in rekening gebracht. Door steeds een voordelige offerte in te dienen is Waasland Automotive er de laatste jaren in geslaagd om bij De Watergroep enkele mooie contracten op rij binnen te halen.’

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending