Wedstrijd: Win tickets voor Interclassics Brussels

Al voor de zevende keer slaat Interclassics zijn tenten op in de Brusselse Heizelpaleizen, voor wat zowat de hoogmis van de oldtimertentoonstelling in ons land is. Je kan je er vergapen aan honderden classic cars, de ene al spectaculairder dan de andere. En dankzij onze collega’s van FLEET.TV kan jij er ook bijzijn!

We mogen immers vijf duotickets weggeven aan onze lezers. Wat je daarvoor moet doen? Gewoon onderstaand formulier invullen.

Ter ere van het 75 jarige bestaan van Ferrari presenteert InterClassics tijdens Classic Car Show Brussels een indrukwekkende line-up van ’s werelds bekendste sportwagenfabrikant. Naast deze mijlpaal wordt ook de unieke relatie van België en de “Scuderia” belicht. Al in 1952 stond de Belgische privateer Ecurie Francorchamps met haar kenmerkend gele Ferrari’s aan de start van Le Mans en vele F1 races. Maar ook 50 Jaar BMW M, de motorsportafdeling van het Duitse merk, wordt gevierd.

Interclassics gaat door van 18 tot 20 november in de Brusselse Heizelpaleizen. Hieronder vind je een terugblik op de editie van 2021.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending