Wedstrijd: Win exclusief schaalmodel van de Lamborghini van Esteban Muth!

Ook dit jaar rijdt onze landgenoot Esteban Muth mee in het prestigieuze DTM-kampioenschap met een Lamborghini Huracan. Vorig jaar kreeg de Belg voor zijn thuismanche in Zolder steun uit een wel heel speciale hoek: niemand minder dan Delphine van Saksen-Coburg, de dansende kunstenares van de koninklijke familie, ontwierp de livery van zijn racemachine.

Van deze wagen werden 2 maal 50 schaalmodellen ontwikkeld op schaal 1:18, elk verkocht in set: enerzijds de racewagen van Muth in de “gewone” uitvoering van zijn werkgever (zie foto’s onder), anderzijds de versie van Delphine van Saksen-Coburg. Hyperexclusief materiaal dus, maar dankzij onze wedstrijd in samenwerking met de collega’s van FLEET.TV kan jij één exemplaar winnen, meer bepaald de standaard zwart-geel-blauwe versie die je hieronder kan bekijken. Wat je moet doen? Antwoord geven op onderstaande vragen en hopen dat jij de gelukkige bent!

Opgelet: slechts 1 geldige deelname per persoon!

De gelukkige winnaar wordt na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd.

Einde wedstrijd: 31/01/2022

Ben je niet bij de gelukkigen? Dan kan je de set aankopen voor 2.500 euro. Een fors bedrag, maar je wordt dan wel meteen sponsor van dit jonge racetalent.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending