Westlease sluit zich als zesde leasemaatschappij aan bij Olympus

Door middel van de samenwerking met mobiliteitsprovider Olympus wil Westlease haar klanten toegang geven tot een breder mobiliteitsaanbod dat beschikbaar is via het Olympusplatform.

Klanten van Westlease kunnen vanaf november gebruik maken van andere vervoersmiddelen dan hun leasewagen. Via de Olympus app is het immers met een druk op de knop mogelijk om te kiezen voor verplaatsingen met de trein, bus, tram, metro, fiets of deelauto. En dat voor de totale verplaatsing, of voor een deel van het traject als dat in functie van hun bestemming of tijdstip beter uitkomt dan de leasingwagen.

Het digitale mobiliteitsplatform Olympus levert niet alleen tickets voor het openbaar vervoer, maar geeft ook toegang tot gedeeld vervoer op één factuur en verbindt al haar mobiliteitspartners in een real-time dynamisch netwerk.

Mobility as a service

Met deze aansluiting volgt de KMO-gerichte leasingmaatschappij met een vloot van bijna 5.000 wagens het voorbeeld van ALD Automotive, Belfius Auto Lease, KBC Autolease, Volkswagen D’Ieteren Finance en Xyrus Fleet.

Olympus Mobility gaat uit van een “Mobility as a service” oplossing en baseert zich op de verdergaande digitalisering en smartphonegebruik om een diversiteit van mobiliteit gemakkelijker toegankelijk te maken. Het “Olympus Open Service platform” laat aan de partners van Olympus Mobility toe om hun eigen mobiliteitsproducten in hun eigen merk te commercialiseren.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine