Westlease vernieuwt vloot Vandelanotte

In 2016 introduceerde het accountants- en auditkantoor Vandelanotte hun nieuwe huisstijl. En dat betekende ook een volledig nieuw wagenpark. De Audi A1’s die toen werden geleased voor de junior medewerkers van het bedrijf, worden nu vervangen door een nieuwe vloot van 44 wagens. Er werd ook nu gekozen voor Westlease als leasepartner. Net zoals twee jaar geleden is het Top Motors uit Wevelgem dat de auto’s leverde. De levering vond plaats op 3 september in de nieuwe gebouwen van Westlease in Deerlijk.

Top 10 accountantskantoor

Vandelanotte werd in 1948 opgericht door Roger Vandelanotte en is inmiddels uitgegroeid tot een top 10 accountantskantoor- en auditkantoor in België.
Als onafhankelijk accountants- en auditkantoor met vestigingen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel adviseert Vandelanotte dagelijks vrije beroepers, bedrijven en familiale ondernemingen. Met meer dan 270 gespecialiseerde medewerkers is Vandelanotte zeer actief in tal van sectoren, waaronder de bouwsector, transportsector, medische sector, not for profit sector en professionele dienstverlening, alsook in de wereld van startups en scale-ups.

 

(vlnr) Tom Vanderstichele (Zaakvoerder Top Motors), Isabelle Semetier (Account Manager Vandelanotte), Jean-Luc Hellin (Fleet Manager Top Motors), Eric Berkhof, (Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep), Barbara Dequae (HR Business Partner Vandelanotte), Jurgen Adams (Account Manager Westlease), Nic Steyaert (CEO Westlease)

 

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!