Wim Buzzi en Alain Duez richten let it fleet op

Wim Buzzi

Wim Buzzi en Alain Duez, samen goed voor meer dan 45 jaar ervaring in de fleetsector, besloten tijdens de lockdown van 2020 om van de nood een deugd te maken en de koppen samen te steken, wat resulteerde in het ontstaan van let it fleet.

Drie basispijlers

De basisfilosofie van dit nieuwe bedrijf draait rond drie pijlers: People, Procurement en Process.

“Nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak en let it fleet gelooft dat elke fleet & mobility manager en de afdelingen waarmee ze samenwerken, zoals HR & Procurement, de vruchten zullen plukken van een samenwerking waarbij een nieuw concept van op maat gemaakte strategische en operationele ondersteuning voorop staan”, luidt het bij de initiatiefnemers.

De People pijler bestaat uit het assisteren bij aanwervingsprocessen of het zorgen voor interim-managementoplossingen, maar ook door het op maat uitwerken van coaching trajecten.

De Procurement pijler bij let it fleet staat voor due diligence en onderscheidt zich door het aanbieden van innovatieve data-gedreven analytische tools en robuuste scenariosimulaties, waardoor zware en complexe inkoopprocessen aanzienlijk verlicht worden.

Alain Duez


Wat de Process-fundamenten betreft, is het voor Wim en Alain een prioriteit om een moderne dienstverlening te garanderen. Hun “state of the art” policy documenten, service level agreements en key performance indicatoren vormen de basis voor een vlot supplier relationship management. Het ontwerpen van een strategische roadmap en transparante TCO gedreven analyses onderbouwen wat ze doen.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending