Wim Maes verlaat Volvo Belgium & Luxemburg en gaat naar …

Na zeven jaar aan het hoofd van Volvo Cars Belgium & Luxemburg gaat Wim Maes een nieuwe uitdaging aan bij Volvo. Vanaf 1 november neemt hij de rol van Managing Director van Volvo Cars Russia zal op.

“Ik ben tegelijk dankbaar èn trots op de 7 afgelopen jaren van herbronning in eigen land en op het feit dat Volvo succesvol getransformeerd is en de grootste groei ooit gekend heeft”, zegt Wim Maes bij zijn nakende afscheid.

Internationaal profiel

Wim Maes is niet aan zijn proefstuk doe wat betreft internationale functies. Voor zijn periode in België, woonde en werkte hij in Zweden. Hij was er Vice President van Regio 2 en verantwoordelijk voor de uitbreiding van Volvo Cars in de overzeese markten, in totaal 71 landen.

Dankzij verschillende internationale benoemingen binnen Volvo’s voormalige Europese kantoor in Brussel en het huidige hoofdkantoor in Gothenburg alsook bij de Volvo invoerders in België, Italië, Spanje, Oostenrijk en Frankrijk heeft Wim bijgedragen tot de ontwikkeling van Volvo Cars in verscheidene landen.

Over een opvolger/opvolgster is momenteel nog niets bekend. Van zodra dat het geval is, leest u het hier.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine