Zeg niet langer Drivy maar … Getaround

Autodeelapp Drivy verandert van naam. In de zes landen waar de app nu actief is, zal hij bekend staan onder de naam “Getaround”. En dat is niet de enige nieuwigheid …

De naamsverandering van Drivy is eigenlijk geen groot nieuws. De van origine Franse app neemt immers de naam over van het Amerikaanse bedrijf dat Drivy begin dit jaar overnam.

Samen met de naam werd ook de look&feel van de app verandert, net als het aanbod. Vanaf nu zal je immers auto’s per uur kunnen huren en niet alleen per dag. Hiermee wil Getaround inspelen op de urbane mobiliteit, waar vaak kortere verplaatsingen gemaakt worden.

Paulin Dementhon, CEO Europe van Getaround: “Voor deze updates was de Drivy-applicatie het meest bekend voor het aanbieden van concurrerende meerdaagse verhuur. Met deze nieuwe app en dito aanbod pakt Getaround korte afstanden aan en wordt het de meest praktische en betaalbare oplossing voor reizen van meerdere uren: zakelijke bijeenkomsten aan de rand van de stad, aankoop van zware of omvangrijke artikelen, familiebezoek in de buitenwijken, enz.”

Getaround is beschikbaar in 300 steden over 8 landen, in ons land is de app actief in Brussel.

#Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending