1,2,3 Autoservice biedt alternatief tijdens crisis

1,2,3 AutoService, een netwerk van onafhankelijke garagisten, biedt de automobilist een reëel alternatief tijdens de crisis. Tot 30% goedkoper dan de concessiehouders van de grote automerken bieden zij evenwel een vergelijkbare kwalitatieve service.

“De prijs van uurlonen en onderdelen verplicht de minder gefortuneerde automobilisten vaak tot uitstel van onderhoud en herstelling van hun wagen. Hierdoor brengen ze niet alleen hun eigen leven, maar ook dat van andere weggebruikers in gevaar. De garagisten van het 1,2,3 AutoService- netwerk richten zich onder andere tot hen. Door hen zowel uurloon als onderdelen van origine kwaliteit aan de meest correcte prijs aan te bieden”, verklaart Tom Van Meenen, Marketing Manager 1,2,3 AutoService Belgium.

De 80 garagisten van het 1,2,3 AutoService-netwerk in België en Luxemburg hebben toegang tot een van de grootste catalogi met onderdelen van Europese merken en dit aan zeer concurrentiële prijzen. Zij kunnen bovendien putten uit de Requal-onderdelen catalogus, een B-merk en 25 à 30% goedkoper dan het origineel onderdeel.

 

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending