200 Mercedes-Benz EQA’s voor KPMG

Doorheen de maanden september en oktober kregen de jonge starters en reeds bestaande werknemers bij KPMG hun eerste of nieuwe bedrijfswagen. Een volledig elektrische Mercedes-Benz EQA meer bepaald. 100 exemplaren werden geleverd door Hedin Automotive, de 100 anderen komen via een andere dealer.

Zo’n levering gebeurt niet op 1,2 3. Verspreid over twee weekends leverde Hedin al 46 wagens, de overige 4 staan nog deze en volgende maand op de planning. De wagens zijn enerzijds voor de zogenaamde nieuwe graduates (starters) van het bedrijf KPMG. Het gaat hier om net-afgestudeerden die aan hun eerste werkervaring bij KPMG beginnen mét een splinternieuwe elektrische bedrijfswagen. Zij zullen aan de slag gaan binnen de verschillende entiteiten van KPMG zoals ‘Advisory’, ‘Tax, Legal and Accountancy’ en ‘Bedrijfsrevisoren’

Bovenop deze 50 Mercedes-Benz EQA’s volgen nog eens 50 wagens van het merk met de ster via Hedin Automotive, opnieuw EQA’s, deze keer voor de zogenaamde “level 2 medewerkers” met reeds enkele jaren ervaring op de teller. In het eerste weekend van oktober gingen ook van deze grote levering de eerste 40 wagens de baan op.

Je wordt niet zomaar onderdeel van een levering van 200 wagens. “KPMG kiest voor Hedin Automotive omwille van de voordelen van de grootte van onze dealergroep, zoals zeer snelle leveringstermijnen en expertise met grote fleetklanten. Daarnaast is er ook een korte communicatielijnen tussen het fleet team van KPMG en de in-house SPOC van Hedin Automotive”, verklaart de dealergroep waarom het de helft van deze grote levering voor zijn rekening mocht nemen.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine