3 keer MG EHS voor Real Interim

Begin deze maand mochten drie medewerkers van Real Interim hun splinternieuwe MG EHS ophalen bij Garage Devisch. Plug-in Hybrides die voor het verstrijken van de deadline werden besteld, zodat het bedrijf van de maximale fiscale voordelen kan genieten.

Real Interim onderhoudt al geruime tijd een goede relatie met Garage Devisch, die via verschillende merken wagens leverde voor het bedrijf met vestigingen over heel West-Vlaanderen. Zo was de Hyundaigarage uit Veurne en de Renaultconcessie Garage Decleir (by Devisch) in het verleden ook al leverancier voor de vloot van Real Interim.

De relatie tussen beide bedrijven was dan ook één van de belangrijkste redenen voor Real Interim om voor Devisch te kiezen, vooral de flexibiliteit die de concessiehouder toont voor haar klanten was doorslaggevend. En ook de onmiddellijke beschikbaarheid van de wagens speelde een grote rol.

Tot slot vermeldt Real Interim dat er werd gekozen voor goed uitgeruste wagens, zodat de medewerkers van het bedrijf in alle veiligheid en comfort de baan opkunnen.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine