Groep Goeyens schrijft multimerkenverhaal met Kia en Opel

Dankzij de komst van het Zuid-Koreaanse merk Kia naar de site in Zaventem, beschikt Groep Goeyens (GSL) over een eigen multimerkensite waar Kia naast Opel verdeeld wordt.

Het verhaal begint in juni. Toen nam de Groep Goeyens, voornamelijk actief in Henegouwen, Opel Beerens uit Zaventem over. Begin oktober werd het een multimerkensite door het merk Kia toe te voegen aan de showroom van 800m², gelegen op een strategische locatie aan de Leuvensesteenweg, met een grote parking en een moderne werkplaats.

De beslissing om de Opel-site in Zaventem te kopen werd ingegeven door twee strategische keuzes voor de ontwikkeling van de Groep Goeyens:

  • De groep de mogelijkheid bieden om geografisch uit te breiden in een strategische gemeente met ontwikkelingspotentieel
  • De ontwikkeling van het merk KIA binnen de Groep mogelijk maken

Al bijna 2 maanden werken de teams van Opel en Kia samen met als enige doel om de klant zo tevreden mogelijk te stellen. In het kader van de lancering van de EV9 organiseert de GSL-groep de opening op 7 december. Het zal de directie en de teams een groot genoegen zijn om wagenparkbeheerders en zelfstandigen te verwelkomen en hen kennis te laten maken met het dealerschap, de sfeer en de ambities.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine