ALD Automotive I LeasePlan lanceert gezamenlijke private lease met Lynk & Co in heel Europa

ALD Automotive I LeasePlan heeft in nauwe samenwerking met Lynk & Co een uitgebreid en competititief private leaseaanbod ontwikkeld voor alle operationele markten in Europa.

Als favoriete mobiliteitspartner sinds 2021, biedt ALD Automotive I LeasePlan white label full-service leaseoplossingen aan zakelijke klanten van Lynk & Co in zeven landen in Europa: Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland, België en Zweden.

Met de lancering van dit nieuwe leaseaanbod breidt Lynk & Co zijn scala aan oplossingen uit naar particulieren, waardoor zij toegang krijgen tot flexibelere en duurzamere mobiliteitsopties.

Langere looptijden

Dit private lease-aanbod biedt maximale flexibiliteit en maakt het mogelijk voor klanten in heel Europa om gedurende langere periodes gebruik te maken van hun Lynk & Co 01 voertuigen. Met de nieuwe leaseoptie kunnen klanten hun mobiliteit op maat samenstellen, met een keuze uit looptijden van 3, 4 of 5 jaar en uit afstandspakketten variërend van 10.000 tot 40.000 kilometer.

De lease wordt gedurende de looptijd van het contract beheerd door ALD Automotive I LeasePlan. Er wordt momenteel ook gewerkt om op termijn een volledig digitaal aanbod te bieden.

“We zijn verheugd onze succesvolle samenwerking met Lynk & Co uit te breiden door de introductie van dit innovatieve lease-aanbod voor particulieren”, zegt Annie Pin, Chief Commercial Officer van ALD Automotive I LeasePlan.

“We willen beiden de elektrische mobiliteitsrevolutie bevorderen en ons naar een duurzamere en meer verbonden wereld te leiden. En we zijn ervan overtuigd dat flexibiliteit bieden aan klanten zal bijdragen tot het stimuleren van de grootschalige adoptie van duurzame oplossingen.”

“Deze nieuwe concurrerende optie zorgt ervoor dat consumenten toegang hebben tot onze premium voertuigen tegen een toegankelijke prijs. Deze innovatieve aanpak komt niet alleen tegemoet aan uiteenlopende budgetten, maar benadrukt ook ons streven naar keuzevrijheid voor de klant en duurzaamheid.”Alain Visser, CEO van Lynk & Co.

#Auto #Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine