ALD Automotive sponsort Boutsen Ginion Racing in de “Blancpain Endurance Series 2013”

ALD13-0140-w800-h600ALD Automotive, de specialist in fleet management, leasing en mobiliteitsoplossingen, kondigt vandaag de sponsoring aan van twee wagens van het Boutsen Ginion Racing Team in het “Blancpain Endurance Series Championship 2013”. Bekende namen als Koen Wauters zitten aan het stuur van de supersnelle McLaren 12 GT3 sportwagens.

Na het succes in 2012 is het “Blancpain Endurance Series Championship” uitgegroeid tot een referentie in de wereld van de autosport. Met teams van drie rijders (PRO, PRO-AM en Gentlemen) en een kwalificatie geïnspireerd uit de Formule-1, streeft dit kampioenschap ernaar om zowel het publiek als de teams en coureurs te verleiden. De eerste race van het nieuwe seizoen gaat van start in Monza op 14 april 2013. ALD Automotive is sponsor van de 2 teams van Boutsen Ginion Racing:

  • Wagen no. 5 : McLaren 12C GT3 van Boutsen Ginion Racing in de PRO-AM klasse, met volgende Belgische piloten: Frederic Vervisch, Koen Wauters en David Dermont.
  • Wagen no. 15 : McLaren 12C GT3 van Ginion Boutsen Racing in de Gentlemen-klasse met volgende piloten: Marlène Broggi, Karim Ojjeh en … (nog te bevestigen).

ALD Automotive ziet veel overeenkomsten en complementariteit tussen zijn eigen core business, het leveren van mobiliteitsoplossingen, en die van de motorsport – beiden zijn modern, hedendaags, flexibel, dynamisch, performant en hoogtechnologisch.  “De keuze van ALD Automotive om zich als sponsor in dit nieuwe avontuur te werpen is dan ook vrij logisch. We herkennen in de autosport ook veel waarden die ook belangrijk zijn in het bedrijfsleven: competitiviteit, uitmuntendheid,  en het beste van zichzelf geven, zegt Miel Horsten, General Manager van Automotive Belgium.”

“De formule van de Blancpain Endurance Series – waar meerdere piloten per wagen rijden – wordt gekenmerkt door belangrijke eigenschappen als teamgeest, complementariteit en samenwerking. Het Blancpain-kampioenschap is daarenboven ook zeer toegankelijk: zowel onze medewerkers als onze klanten kunnen de wedstrijden van zeer nabij volgen en zij staan zeer dicht bij het raceteam en de piloten. Die hechte band en die absolute teamgeest zijn zeer typerend voor de bedrijfscultuur van ALD Automotive”, vervolledigt Miel Horsten.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine