Arval zet met nieuw aanbod “post-lockdowntijdperk” in

Heel wat landen heffen beetje bij beetje hun lockdownmaatregelen op in de hoop de economie opnieuw op te starten. Leasemaatschappij Arval lanceert alvasteen uitgebreid aanbod dat speciaal is ontworpen voor de periode na Covid-19 om haar klanten te ondersteunen bij de gevolgen van de pandemie en vooral om hen te helpen hun bedrijf opnieuw op te starten en weer aan de slag te gaan met veilige, milieuvriendelijke en voordelige mobiliteitsoplossingen.

Bij de start van de Covid-19 crisis nam Arval de nodige stappen haar klanten en bestuurders te helpen het hoofd te bieden aan de impact ervan. Nu de maatregelen in veel landen waar Arval actief is, worden opgeheven, zien we snelgroeiende trends op het vlak van mobiliteit: hogere verwachtingen op het gebied van desinfectie en bescherming, massaal telewerken, grootschalig gebruik van thuisbezorgingsdiensten en behoefte aan alternatieve mobiliteitsoplossingen. Om haar klanten, zowel ondernemingen (van grote internationale bedrijven tot kleinere kmo’s en zelfstandigen) als particulieren te ondersteunen, lanceert Arval nu haar nieuwe aanbod “The Journey Goes On”.

“Enkele maanden geleden veranderde Arval haar slagzin naar For the many journeys in life. Meer dan ooit zijn we ervan overtuigd dat het onze missie is om onze klanten, hun bestuurders en particulieren te helpen de nieuwe reis te starten waar we allemaal mee bezig zijn. Zij vragen allemaal om meer flexibiliteit en meer veiligheid. Wij willen er voor hen zijn en daar draait het dan ook om bij The Journey Goes On“, vertelt Alain Van Groenendael, voorzitter en CEO van Arval.

Drie pijlers

Concreet lanceert Arval een aanbod voor bedrijven en particulieren, gesteund op onderstaande pijlers:

  • Vanaf 7,99 EUR per dag voor een nieuwe auto, (beperkte voorraad – inclusief: belastingen, onderhoud, schadedekking en verzekeringen – exclusief: winterbanden, brandstof en bijstand)
  • Een supersnelle levering: levering binnen enkele weken (veel auto’s in voorraad)
  • 100% van thuis uit: bestel uw auto vanuit uw zetel en laat hem thuis leveren
  • Daarnaast is er in Europa een grote voorraad van meer dan 3.000 tweedehandsauto’s van Arval beschikbaar om aan te kopen

“Een groeiend aantal particulieren en professionals/kleine bedrijven kiest voor operationele leasing voor hun auto’s, omdat deze oplossing geen aanbetalingen of grote contante investeringen vereist. Ook verschaft het gemoedsrust, omdat het verschillende diensten omvat. Gezien de huidige situatie en met ons The Journey Goes On-aanbod is leasing meer dan ooit een logische oplossing in deze onzekere tijden”, lezen we in het persbericht van Arval.

Lancering in acht landen … waaronder België

Het The Journey Goes On-aanbod wordt eerst geleidelijk gelanceerd in de acht grootste regio’s van Arval (Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Polen en België) en daarna verder uitgebreid naar alle landen waar Arval actief is. In alle regio’s is het aanbod specifiek afgestemd op de lokale omstandigheden en voorschriften.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!