Athlon Car Lease faciliteert autoreclame Allianz Verzekeringen

Allianz Verzekeringen gaat in zee met Cars4Publicity, de firma achter ‘ikrijslim.be’. Met  reclame op 55 Citroëns DS3 wil Allianz zijn naamsbekendheid vergroten. Athlon Car Lease staat in voor het operationele beheer.

De belettering van de wagens kan tijdens de looptijd van het contract aangepast worden. Nauwkeurig geselecteerde particuliere chauffeurs garanderen een uitstekende zichtbaarheid, gedurende twee jaar in heel België.

Cars4Publicity biedt met ‘ikrijslim.be’ unieke garanties voor adverteerders, die niet alleen genieten van competitieve reclametarieven, maar ook van unieke voordelen, zoals de onmogelijkheid van de weggebruiker om de reclameboodschap weg te zappen of te ontlopen. Bovendien staan de 55 Citroëns garant voor een zeer hoog herhalingsniveau. Ze blijven immers gedurende 24 maanden zichtbaar in het straatbeeld.

Door de reclame-inkomsten kost de DS3 de chauffeurs amper 285 euro per maand, incl. btw en alle overige kosten (huur, onderhoud, verzekeringen, taksen …) behalve brandstof.  Dat betekent een besparing van 40 procent.

Cars4Publicity zoekt voortdurend kandidaat-bestuurders. Meer info op www.ikrijslim.be.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine