Ayvens lanceert Carmarket voor professionele kopers van tweedehandswagens

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, het vernieuwde remarketingplatform dat gebruikte auto’s verkoopt aan professionele autohandelaren en dealers.

Ayvens Carmarket verkoopt kwalitatieve tweedehandsvoertuig in 38 landen vanuit Ayvens’ full-service leasingactiviteit. Die vertegenwoordigt 3,4 miljoen voertuigen van verschillende merken via een geïntegreerd transactieplatform voor internationale en lokale autoprofessionals. De remarketingactiviteiten van de groep maken deel uit van het nieuwe wereldwijde mobiliteitsmerk Ayvens. Door voertuigen te verkopen wanneer ze uit een leasecontract komen, draagt Ayvens Carmarket bij aan de ontwikkelingsstrategie van de groep en ondersteunt het platform het bedrijfmodel.

Half miljoen tweedehandsvoertuigen in 2023

Met een doorlopende selectie van duizenden tweedehandsvoertuigen maakt de vernieuwde marktplaats gebruik van de schaal, capaciteit en expertise van het vorige platform van het bedrijf, ALD Carmarket, en het zeer succesvolle, 15-jarige track-record. Via online veilingen, grensoverschrijdende ‘bucketing’ functies over meerdere regio’s en digitale verkoop hebben professionele kopers naadloos toegang tot de uitgebreide ex-lease voorraad van Ayvens, waaronder een groeiend aanbod van elektrische voertuigen. Er wordt elke minuut een voertuig verkocht. Alle voertuigen worden professioneel getaxeerd en zijn beschikbaar met gedetailleerde beschrijvingen, traceerbaarheid en gebruiks- en onderhoudsgegevens voor kwaliteitsgarantie. Ayvens verhandelde het merendeel van de half miljoen tweedehandsvoertuigen die in 2023 werden verkocht via haar eigen online platform.

De nieuwe slagzin “Better cars, everywhere” ondersteunt de ambitie van Ayvens Carmarket volledig om wereldwijd de meest duurzame automarkt voor tweedehandswagens te zijn. Dat doet het platform door het voor klanten gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot duurzamere voertuigen van topkwaliteit, waaronder een groeiende selectie van elektrische tweedehandswagens, uit de inventaris van het bedrijf.

Ayvens Carmarket illustreert ten volle Ayvens’ missie om duurzame mobiliteit in onze industrie te stimuleren, aangezien het de circulaire economie bevordert door de levensduur van voertuigen te verlengen en te recycleren”, zegt Guillaume de Léobardy, Chief Remarketing Officer bij Ayvens. “Ons doel is duidelijk. Wij willen onze klanten helpen de verandering naar duurzame groei te stimuleren, met betere auto’s, waar dan ook. Met een globale aanwezigheid, competitieve prijzen en uitgebreide service, stellen wij professionele autohandelaren en dealers in staat om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen. Omdat er dagelijks duizenden tweedehandsvoertuigen worden geplaatst op Carmarket, vinden onze klanten altijd wat ze zoeken.”

#Auto #Fleet Management #Internationaal

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine