Bedrijfswagens: voor iedere mobiliteitsbehoefte een oplossing

De mobiliteitsbehoefte van ieder bedrijf en zijn werknemers is anders. Daarom is een oplossing op maat belangrijk. U vindt die allemaal bij Audi Financial Services (*).

Verhuur op Lange Termijn: zorgeloos leasen

U wilt een auto voor een lange periode huren? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor de formule in operationele leasing, Verhuur Lange Termijn. U beschikt over een nieuwe bedrijfswagen met weinig administratief beheer. Aan het einde van het contract bezorgt u de gehuurde wagen gewoon terug, maar tijdens het gebruik kan u genieten van bijkomende diensten.

Geniet nu van 10% korting op Onderhoud/Herstellingen & dekking Materiële Schade(**) op alle motorisaties geldig voor elk ondertekend en niet herroepen contract bij Audi Financial Services in Verhuur op Lange Termijn.  

Financiële Renting: behoud uw kredietcapaciteit

U brengt de maandelijkse huurprijs van uw wagen in als een bedrijfskost. Geniet van de vrijheid om op het einde van het contract de wagen aan te kopen voor een vooraf vastgelegde aankoopoptie tussen 16% en 20% van de cataloguswaarde.

Geniet nu van een rentevoet van 0,99% in financiële renting op alle nieuwe wagens uit het Audi gamma.

Financiële Leasing: mobiliteit en gemoedsrust verzekerd!

Lease uw bedrijfswagen en schrijf de maandelijkse huurprijs af op uw balans van uw boekhouding. Met een vooraf bepaalde aankoopoptie van 3% tot 15% van de cataloguswaarde kan u bij afloop van het contract de wagen overnemen.

Geniet nu van een rentevoet van 0,99% in financiële leasing op alle nieuwe wagens uit het Audi gamma.

Interesse? Contacteer uw Audi verdeler of ga naar Audi.be en we zoeken samen met u de juiste financieringsmogelijkheid voor uw bedrijf!

(*)Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing en Financiële Renting zijn producten afgesloten bij D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance). Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 – 3071 Kortenberg – België – RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058). IBAN: BE10 0016 0246 9504. info@vdfin.be. Aanbiedingen in Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing en Financiële Renting enkel geldig voor professionele klanten en van 04/12/2020 tot en met 01/03/2021. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. Actie niet cumuleerbaar met andere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

(**)Korting van 10% op de diensten Onderhoud en herstellingen en Materiële schade gecombineerd met een contract in Financiële Renting, Financiële Leasing of Verhuur op Lange Termijn bij D’Ieteren Lease. Aanbieding van Audi Financial Services geldig van 04/12/2020 tot en met 01/03/2021.

#Advertorial

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Jennes 3190 Boortmeerbeek
Michael Mazuin Namur Ouest 5070 Fosses-la-ville
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine