BMW Jorssen levert 11 voertuigen aan Merksemse Rijschool

Rijscholen zijn interessante klanten voor dealers. Ze kopen meestal aan in volume en toekomstige chauffeurs krijgen meteen de kans om kennis te maken met het merk. Bij BMW Jorssen zijn ze dan ook zeer tevreden dat ze onlangs 11 voertuigen mochten leveren aan de Merksemse Rijschool.

Het gaat om 11 BMW’s van de 1 Reeks en dit is de motivatie van directeur Filip Struyven voor de keuze: “We hebben drie modellen van drie merken waar we nu reeds mee rijden, vergeleken op kwaliteit, betrouwbaarheid, uitstraling, prijs, service, populariteit, contact met de verdeler, … en hieruit kwam deze 1-reeks als duidelijke winnaar naar voor. Nu we hier (voor een deel) ook al een dik jaar mee rondrijden, kan ik bevestigen dat zowel onze leerlingen als onze instructeurs, die er tenslotte een hele dag moeten inzitten, zeer tevreden zijn over deze auto’s.

De keuze voor Jorssen

De keuze voor Jorssen was dan weer een evidente volgens Filip Struyven: “Voor ons als rijschool is de service en het contact met de verdeler zeer belangrijk. Bij een defect is het belangrijk dat dit zeer snel opgelost raakt, aangezien we met onze speciale uitrusting als leswagen (dubbele bediening van pedalen, verlichting, ruitenwissers) met een standaard vervangwagen niet geholpen zijn. Maar het begint uiteraard bij het eerste contact bij opmaak van de offertes, dat zeer vlot verlopen is. En dan ook wetende dat vanaf de bestelling geplaatst is, de verdere afspraken voor de bestickering, inbouw van de dubbele bediening en levering tot op onze parking heel netjes geregeld zijn door Kristof De Bruyn van BMW Jorssen. Na een vorige bestelling en levering van 16 leswagens eind december 2022 (toen verdeeld tussen Jorssen en Centrauto), was het eigenlijk een logische keuze om met hen verder te gaan voor deze 11 nieuwe leswagens.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine