BMW – MINI Patrick Smets breidt het fleet team uit

BMW & MINI Patrick Smets kondigt de uitbreiding van zijn fleet team aan. De bekende BMW en MINI dealer in Lier verwelkomt Axelle Juliens als nieuw lid van het team, ter versterking van Fleet Sales Manager Jerry Apers.

Met het groeiende potentieel in de regio en de uitgebreide innovatieve modellenportefeuille van BMW en MINI, beschouwen wij dit als het perfecte moment om onze fleet- en B2B-activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Jerry Apers is al ruim vier jaar actief bij Patrick Smets, waar hij met succes heeft bijgedragen aan het onderhouden en uitbreiden van onze zakelijke relaties. Met het voortdurend groeiend modellenaanbod van BMW en MINI zijn we meer dan ooit in staat onze zakelijke klanten in Lier en omgeving te voorzien van de juiste mobiliteitsoplossing.

Axelle, met meerdere jaren ervaring in sales en marketing binnen de automotive sector, zal samen met Jerry de B2B-activiteiten van BMW en MINI in de regio Lier en omstreken verder ontwikkelen. Deze uitbreiding is bedoeld om onze klanten nog sneller en efficiënter van dienst te zijn.

Bij BMW & MINI Patrick Smets staat uitmuntende service en klantbeleving centraal. We streven ernaar voor elke klant een op maat gemaakt mobiliteitsvoorstel te bieden, zowel voor grotere vloten als voor één voertuig. Onze organisatie en medewerkers hechten grote waarde aan open communicatie,evenals een flexibele aanpak. Het waarborgen van de mobiliteit van onze klanten is één van onze kernwaarden, want bij ons geldt: “Service is not a luxury.”

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine