Brigitte Goossens heeft nieuwe functie bij D’Ieteren, dit is haar opvolger bij Seat-Cupra

Foto: Wouter Maeckelberghe

Wie aan Seat dacht in de fleetsector, dacht aan Brigitte Goossens. Meer dan tien jaar was ze verbonden met het Spaanse merk van de Volkswagengroep, maar nu gaat Brigitte een nieuwe uitdaging aan.

“Na 10 jaar met trots de rol van Fleet Manager voor SEAT te hebben vervuld, en de laatste 4 jaar ook voor CUPRA, ben ik zeer blij aan te kondigen dat ik een nieuwe uitdaging aanga als Leasing & Special Projects Specialist voor Group Mobility Solutions (multimerk VW, AUDI, SKODA, CUPRA, SEAT, VW CVI & onze multi-mobility oplossingen)” schreef ze op haar LinkedInprofiel.

En verder nog: “Deze nieuwe rol stelt me in staat om mijn jarenlange lease-ervaring te benutten voor alle merken binnen de groep en ook om mijn expertise uit te breiden. Ik kijk er enorm naar uit om de uitdagingen aan te gaan die deze dynamische industrie met zich meebrengt en om samen nieuwe successen te behalen. Ik wil mijn oprechte dank uitspreken voor de samenwerking met alle collega’s, challenges en fun die ik in de afgelopen jaren heb beleefd. Mijn tijd bij SEAT en CUPRA is onvergetelijk!”

Yann Labarbe

Net als voormalig fleet manager van Volkswagen Noam Grootvriendt eind 2023 blijft Brigitte Goossens het moederhuis D’Ieteren trouw en net als bij Noam werd ook Brigittes opvolger binnenshuis gezocht. Yann Labarbe is immers al sinds 2017 actief bij D’Ieteren, hij was tot voor kort Corporate Business & Mobility Manager.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Michael Mazuin Namur Ouest 5070 Fosses-la-Ville
Thoen Aalst 9300 Aalst

Selected FLEET Dealers

Jennes 3200 Aarschot
Michael Mazuin Namur Ouest 5070 Fosses-la-Ville
Thoen Aalst 9300 Aalst
Thoen Ninove 9400 Ninove
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine