CAR Avenue wordt de mobiliteitspartner van La Maisonnée

La Maisonnée, een residentiële dienst voor volwassenen, heeft CAR Avenue onlangs verwelkomd als hun nieuwe mobiliteitspartner. Deze keuze werd gemotiveerd door verschillende belangrijke factoren die het engagement van CAR Avenue voor kwaliteit en klanttevredenheid aantoonden.

Allereerst, waarom CAR Avenue? De beslissing om voor CAR Avenue te kiezen was gebaseerd op de nabijheid, de aandacht voor de behoeften van de klant, de uitgebreide diensten die het biedt, evenals de sterke reputatie van de Groep. Maar wat echt het verschil heeft gemaakt, is de ambitie van CAR Avenue om een echte mobiliteitspartner te worden voor La Maisonnée.

Om te voldoen aan de specifieke eisen van La Maisonnée, viel de keuze op de Toyota Proace Verso. Dit voertuig werd geselecteerd vanwege zijn vermogen om perfect te voldoen aan de behoeften op het gebied van uitrusting, comfort, modulariteit en interieurruimte. Bovendien heeft het uitzonderlijke aanbod van garantie en assistentie gedurende 10 jaar het vertrouwen van La Maisonnée in deze keuze versterkt, wat langdurige gemoedsrust biedt.

De relatie tussen CAR Avenue en La Maisonnée is nog gloednieuw, maar ze is zeker niet eindig. In de nabije toekomst worden alvast nog twee Toyota ProAce Verso geleverd.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine