David Van Horenbeeck benoemd tot Country Manager bij ADESA België

ADESA Europe, een dochteronderneming van OPENLANE, heeft David Van Horenbeeck als Country Manager voor ADESA België benoemd. Van Horenbeeck zal verantwoordelijk zijn voor het leiden van de activiteiten van het bedrijf in België, waaronder het opbouwen van relaties met en het voorzien in de behoeften van klanten en het bevorderen van de groeiplannen van het online autoveilingplatform.

Van Horenbeeck neemt de rol over van Pieter Behets, die sinds januari 2022 interim Country Manager België was en de afgelopen 15 jaar betrokken was bij de opbouw van ADESA België. Behets zegt: “Ik ben ontzettend trots op de prestaties van ons team en hoe we samen ons bedrijf naar de top hebben geleid. Ik ben ervan overtuigd dat David, met zijn ervaring en grondige marktkennis, de juiste persoon is om het potentieel van ADESA als marktleider in België maximaal te benutten. We zullen nieuwe opportuniteiten blijven creëren in alle segmenten en dezelfde hoge kwaliteit blijven bieden aan onze huidige en toekomstige partners.”

Van Horenbeeck trad in mei 2021 in dienst bij ADESA België als Operations Manager en brengt meer dan twintig jaar ervaring in de sector mee. Eerder was hij Remarketing Manager Belgium bij International Car Lease Holding en actief binnen de leasing- en fleetmanagementsector.

Van Horenbeeck zegt: “Ik ben ongelooflijk enthousiast over dit nieuwe avontuur en kijk uit naar de vele mogelijkheden die ons te wachten staan. ADESA is een sterke partner in de online verkoop van tweedehands auto’s voor de autohandel en we zijn goed gepositioneerd voor verdere groei in de komende jaren. We blijven ons inzetten om onze processen verder te optimaliseren en onze klanten de best mogelijke service te bieden. Het feit dat ik elke dag kan rekenen op een goed op elkaar ingespeeld team met een lange staat van dienst op het gebied van toewijding aan onze partners, geeft mij de ‘drive’ en zin om er voor te gaan.”

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine