De eerste showroom BYD opent zijn deur in België

Emrah Sarisoy | Passenger Cars Country Manager, Benelux & Nordics BYD Europe B.V. & Aleksey Krapotkin / Managing Director Inchcape BYD Belux

Het zopas op de Belgische en Luxemburgse markt gelanceerde merk van elektrische auto’s BYD (BUILD YOUR DREAMS) heeft gisterenavond zijn eerste showroom geopend op de Leuvensesteenweg 319 in Zaventem.

Het hele team onder leiding van Alexey Krapotkin – Managing Director van BYD Belux – was aanwezig om de showroom in te huldigen.

In deze showroom, de eerste in zijn soort, met puur design en zuivere kleuren, zullen toekomstige klanten hun BYD voertuigen kunnen ontdekken, testen, bestellen en onderhouden.

De volgende BYD showrooms in België worden geopend in Antwerpen en Gent in 2023, wanneer BYD ook zijn aanwezigheid in het Groothertogdom Luxemburg zal uitbreiden. De uitbreiding van BYD naar België en Luxemburg is een antwoord op de enorme belangstelling die de lokale bevolking toont voor het unieke aanbod van BYD op het gebied van elektrische voertuigen.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine