De waarheid over PHEV’s na 1 juli en twee exclusieve avant-premières; waarom je Let’s Talk FLEET niet mag missen!

Op 8 juni staat alweer de laatste Let’s Talk FLEET! voor de zomervakantie op het programma. Uiteraard gaan we het hete hangijzer in de fleet niet uit de weg, de fiscaliteit rond de plug-in hybrides. Bovendien kan u in exclusieviteit de nieuwe toonzaal van Beerens ontdekken, bovenop nog een andere avant-première.

De nieuwe toonzaal van Beerens in Antwerpen, de vroegere General Motorsfabriek, ademt autogeschiedenis uit. in dit prachtige kader zal Gregory Livis, hoofdredacteur van FLEET.be, u bijpraten over de fiscaliteit vanaf 1 juli en de rol die weggelegd is voor niet-emissievrije wagens onder de noemer “Tanken of laden vanaf 1 juli 2023? Een objectieve analyse!”

Ook Koen Maes, Managing Director van Belcar, geeft een uiteenzetting met als thema: “Van de ene crisis naar de andere: de logistieke en operationele uitdagingen voor de automobielsector. Wat zijn de gevolgen voor wagenparkbeheerders?”

Ontdek fleetmodellen

Daarnaast krijgt u de kans om de nieuwste fleetmodellen te (her)ontdekken, inclusief (minstens) één avant-première! Onderstaande collage geeft alvast een kleine preview.

Maar het beste nieuws hebben we tot het laatst gehouden! Voor de eerste 100 die zich vanaf nu inschrijven geldt:  GRATIS toegang tot deze editie van Lets Talk FLEET, op uitnodiging van Beerens! Klik hier om u in te schrijven.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine