Deze nieuwe speler komt met laadoplossingen voor de Beneluxmarkt

De markt voor elektrische voertuigen (EV) ontwikkelt zich snel, en een nieuwe speler heeft zijn intrede gedaan in de Benelux-regio: Veltium, een bedrijf dat innovatieve laadoplossingen aanbiedt. Met de recente benoeming van Miguel Delrue als de nieuwe Country Manager voor de Benelux, wil Veltium de overgang naar duurzame mobiliteit in België, Nederland en Luxemburg versnellen.

Veltium is gevestigd in Vitoria-Gasteiz, Spanje, waar ze hun laadoplossingen volledig ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Het bedrijf streeft ernaar om het laden van elektrische voertuigen eenvoudig en zorgeloos te maken.

De productlijnen van Veltium omvatten de Lite, gebruiksvriendelijke laadoplossingen voor thuisinstallaties, en de Point, bedoeld voor openbaar en semi-openbaar laden. Deze oplossingen zijn ontworpen om robuust en efficiënt te zijn, en voldoen aan de nieuwe AFIR-regelgeving van de EU (Alternative Fuels Infrastructure Regulation).

Fleet-at-Home

De Fleet-at-Home oplossing combineert de installatie van Lite-thuisladers bij werknemers thuis met specifieke beheersoftware, zodat bedrijven eenvoudig de informatie kunnen beheren die nodig is om de elektriciteitskosten te betalen. Deze oplossing is al geïmplementeerd door verschillende multinationale ondernemingen in diverse sectoren, waaronder farmaceutica, koeriersdiensten, de automobielindustrie en de meubel- en decorbranche.

Veltium in de Benelux

Met de aanstelling van Miguel Delrue en een breed scala aan producten en oplossingen, wil Veltium een aanzienlijke impact maken op de Benelux EV-markt. Delrue heeft ruime ervaring in de EV-industrie en zijn expertise wordt gezien als een belangrijke factor voor de groei en versterking van Veltium’s aanwezigheid in de Benelux-markt. Het bedrijf is ook nog op zoek naar verdelers en partners om zijn producten hier te te verkopen.

#Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine