Didier Fenix benoemd tot directeur-generaal Europcar Frankrijk

131021_EUROPCARDidier Fenix is benoemd tot directeur-generaal van Europcar Frankrijk, een dochteronderneming van de Europcar Group, de Europese leider in autoverhuur. Didier Fenix moet de leiderspositie van Europcar in Frankrijk versterken en diensten ontwikkelen om de mobiliteit van morgen in goede banen te leiden.

Didier is 49 jaar, ging in 1992 aan de slag bij Europcar en vervulde verschillende directiefuncties binnen Europcar België, onder meer als verantwoordelijke voor het wagenpark, als directeur-generaal en gedelegeerd bestuurder. Sinds februari 2013 is Didier lid van het Uitvoerend Comité van de Europcar Group en verantwoordelijke voor het wagenpark. Hij blijft ook gedelegeerd bestuurder van Europcar België.

“Met zijn 22 jaar ervaring binnen Europcar België en de groep heeft Didier een perfecte kennis van het bedrijf, de markt en de uitdagingen voor de toekomst. Ik heb het volste vertrouwen in de deskundigheid van Didier om de ontwikkeling van Europcar Frankrijk, een van onze belangrijkste dochterondernemingen, in goede banen te leiden”, aldus Roland Keppler, directeur-generaal van de Europcar Group.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine