Dit is de nieuwe General Manager voor Farizon Belgium

Zesenveertig jaar, waarvan de helft gewijd aan auto’s en bedrijfsvoertuigen. Het is de leeftijd van de nieuwe General Manager Siegfried Van Brabandt, aangesteld door Jacques Beherman, die de elektrische bestelwagens van Farizon in de Benelux gaat introduceren.

Op de foto van links naar rechts: Siegfried Van Brabandt, General Manager Farizon Benelux, Cook Xue, General Manager International Farizon, Jacques P. Beherman, Managing Director, Beherman Group, Shi Lei, EU Director Farizon.

Siegfried Van Brabandt begon, na een studie economie en een masterdiploma aan de Vlerick Management School, zijn carrière bij Ford Credit en stapte al snel over naar de bedrijfswagensector binnen Volvo Group waar hij verschillende managementfuncties bekleedde.

Hij startte binnen de divisie Financial Services voor zowel Renault Trucks als Volvo Trucks waar hij Sales Director werd voor de Benelux. Nadien nam hij de verantwoordelijkheid op als Sales- en Marketing Manager bij Volvo Trucks Belux. Vanaf 2020 was hij Managing Director Renault Trucks Belux.

Siegfried kan zich beroepen op een ruime ervaring in de sector en heeft van de Beherman Group de opdracht gekregen om een nieuwe organisatie op te zetten en een netwerk uit te bouwen voor Farizon in de Benelux. Dit merk van de Chinese Geely-groep heeft een langetermijnvisie voor het op de markt brengen van zijn elektrische bestelwagens in Europa.

Vanaf dit najaar introduceert Beherman Motors de Farizon SuperVAN, een volledig elektrische bestelwagen, verkrijgbaar in vier lengtes en drie hoogtes en met een laadvolume van 6,7 tot 12,6 m3. Later zullen verschillende innovaties snel volgen.

Farizon is een fabrikant van bestelwagens, vrachtwagens en bussen en behorend tot de Geely Holding. Merken als Volvo Cars, Polestar, Lotus, Lynck&Co en Zeekr maken deel uit van dezelfde groep.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine