Dit is het nieuwe managementteam van ALD Automotive/LeasePlan in België

ALD Automotive | LeasePlan introduceert het nieuwe managementteam in België. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in de volledige integratie van ALD Automotive en LeasePlan. Het team zet zijn veelzijdige expertise en kennis in om de marktpositie van het bedrijf te versterken en wereldleider te worden op het gebied van leasing en duurzame mobiliteit.  

Van links naar rechts op de foto: Jo Torrekens, Operations & Services Director; Marc Rousseau, Strategy & Transformation Director; Kristof Piton: Legal Director; Johan Portier: Country Managing Director; Pieter Waegenaer, Commercial Director Corporate; Dirk Kon, Remarketing & Rental Director ; Werner Stevens Finance Director; Renee Agneessens, HR Director; Damien Chevrier, Digital & IT Director; Xavier Kervyn, Marketing & Communication Director; Johannes Thym, Risk & Compliance Director; Bart Claes, Commercial Director Retail & Partnerships.

Met de presentatie van een gloednieuw twaalfkoppig managementteam, bereikt ALD Automotive | LeasePlan een nieuwe mijlpaal in de integratie van ALD AutomotiveI LeasePlan in België. Met de uitgebreide expertise en kennis van het managementteam, samen met een gedreven team van meer dan 500 collega’s in België, streeft ALD Automotive | LeasePlan ernaar om mobiliteit naadlozer, duurzamer en toegankelijker te maken voor klanten wereldwijd, terwijl ze de toekomst van mobiliteit vormgeven.

Johan Portier, Managing Director bij ALD Automotive | LeasePlan in België, is verheugd met de nieuwe samenstelling van het managementteam: “Ik kijk met enthousiasme uit naar de toekomst van België onder dit nieuwe management. Met een schat aan talent en expertise zijn we klaar om ons in België verder te profileren als dé autoriteit op het gebied van leasing en duurzame mobiliteit, momenteel nog onder de naam ALD Automotive | LeasePlan. Ik heb het volste vertrouwen in de capaciteiten van het team.” 

#Fleet Management #Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine