Duurzame mobiliteit ontwikkelen voor iedereen, zonder complexiteit? Dit is de oplossing!

Als hoofdrolspelers in de mobiliteit van hun bedrijf, staan de wagenparkbeheerders vandaag ook garant voor de duurzame ontwikkeling ervan, in lijn met de nieuwe transport- of verplaatsingswijzen die op de markt beschikbaar zijn… maar waarmee het niet altijd gemakkelijk jongleren is. De oplossing om efficiënt te zijn en de taak te vereenvoudigen? Doe een beroep op één partner zoals Mobility Solutions by D’Ieteren en profiteer van gediversifieerde oplossingen in een geïntegreerde aanpak.

D’Ieteren, al meer dan tweehonderd jaar een belangrijke speler in onze mobiliteit, behoeft geen introductie… en de groep is goed op weg om dat nog lang te blijven! D’Ieteren is altijd in staat geweest om de markt aan te voelen en in te spelen op de verwachtingen, met gepaste oplossingen. Een voorbeeld dat meer waard is dan een lange toespraak: in het midden van de jaren 50 was de Belgische onderneming één van de eersten die auto’s op korte termijn verhuurde… Een oplossing die nog steeds deel uitmaakt van zijn portfolio, in combinatie met tal van alternatieven die vandaag allemaal gegroepeerd zijn onder de koepel Mobility Solutions by D’Ieteren.

Mobility Solutions by D’Ieteren is gestructureerd rond vijf strategische pijlers en groepeert meer dan twintig merken en diensten:

  • Bedrijfswagens: Volkswagen (commercieel), Audi, SEAT, Cupra, Porsche, Skoda, Audi Approved :Plus, My Way en Wondercar
  • Alternatieve mobiliteit: Lucien, Poppy, MyPop, Taxis Verts, Husk en Ush
  • Financiering : Volkswagen D’Ieteren Finance en Joule
  • Laadinfrastructuur: EDI en Go-Solar

Van bedrijfswagen tot mobiliteitsbudget

Hoewel de bedrijfswagen (of meer in het algemeen het voertuig) een essentieel onderdeel blijft van het mobiliteitsbeleid van de meeste bedrijven, vereist het nu aanvullende diensten, zoals een oplossing voor de elektriciteitsvoorziening. Een 100% elektrisch voertuig toekennen aan een werknemer zonder een oplaadpunt aan te bieden is een beetje zoals hem een kantoor geven zonder meubilair, of verspreid gereedschap zonder manier om het te vervoeren: een lovenswaardige daad, maar uiteindelijk niet erg coherent! Dankzij Mobility Solutions by D’Ieteren kan deze dienst worden aangeboden en opgenomen in een groepscontract, in combinatie met bijvoorbeeld een kaart voor openbaar opladen (via EDI) of de installatie van zonnepanelen (Go-Solar). Dit alles kan gebeuren zonder te moeten werken met meerdere contactpersonen, externe bedrijven of onderaannemers, die het project vaak ingewikkelder maken of het aantal procedures verhogen.

Voor gebruikers die ervoor gekozen hebben om hun bedrijfswagen in te ruilen voor een mobiliteitsbudget, blijft flexibiliteit uiteraard aan de orde van de dag als het gaat om de keuze voor een gedeeld voertuig, een abonnement op het openbaar vervoer en/of de fiets. Dankzij het Mbrella-platform vereenvoudigt Mobility Solutions by D’Ieteren het leven van zowel werkgevers als gebruikers, met een interface gewijd aan multimodaliteit, waar het coderen van het toegewezen budget onmiddellijk toegang geeft tot de verschillende mobiliteitsoplossingen, en waar aan het einde van de keten alle facturatie geautomatiseerd is, zonder zorgen over contracten of tickets om te analyseren.

Van maatwerk naar persoonlijk advies

De diensten van Mobility Solutions by D’Ieteren zijn uiteraard beschikbaar voor wagenparkbeheerders van grote bedrijven, maar ook voor managers van KMO’s en zelfstandigen, voor wie de administratieve kant van de zaak vaak omslachtig en energieverslindend is. Eén enkele leverancier voor alles wat met mobiliteit te maken heeft, levert een aanzienlijke tijd- en energiebesparing op en een gemoedsrust die precies op het juiste moment komt om de overstap naar duurzame oplossingen te vereenvoudigen.

Vanaf het eerste contact leert een adviseur van Mobility Solutions by D’Ieteren het bedrijf en zijn mobiliteitsbehoeften kennen. Deze persoon is niet alleen het aanspreekpunt voor alle procedures, maar neemt ook zijn rol als mobiliteitsexpert ter harte en geeft graag advies of bespreekt alle aangeboden diensten. De dienst D’Ieteren Mobility Solutions is niet alleen gepersonaliseerd, maar ook volledig “op maat”, volledig aangepast aan de behoeften van de onderneming, haar strategie, financiën en fiscale situatie.

FLEET Connect biedt bedrijven toegang tot het netwerk van FLEET.be.
Om hun projecten en oplossingen te delen met de FLEET community.
Dit stuk is een samenwerking tussen FLEET Content Studio van Effective Media en
Mobility Solutions by D’Ieteren.

#Advertorial

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine