Europcar Mobility Group door Rentalcars.com verkozen tot hoofdpartner voor Ryanair

Rentalcars.com werd onlangs gekozen als exclusieve onlineautoverhuurder voor Ryanair voor de komende drie jaar. Naar aanleiding hiervan is Europcar Mobility Group nu definitief bevestigd als hoofdpartner.

In het kader van dit unieke partnerschap zullen de autoverhuurdiensten van Europcar, die worden geleverd door Rentalcars.com, exclusief via offlinekanalen worden gepromoot. Met aankondigingen tijdens vluchten en op de instapkaarten bijvoorbeeld. Klanten van Ryanair ontvangen in dit geval exclusieve kortingen.

Mark Slater, directeur Global Supply bij Rentalcars.com: “We hebben Europcar Mobility Group gekozen als hoofdpartner voor onze ‘branded’ service aan Ryanair, omdat ze net als wij koste wat het kost een zorgeloze, geweldige ervaring willen bieden aan onze gemeenschappelijke klanten.

Nick Harwood, Group Sales Director bij Europcar Mobility Group, voegt hieraan toe: “Het geeft veel voldoening om te zien dat Rentalcars.com onze onvermoeibare inspanningen om ons netwerk van mobiliteitsoplossingen te vergroten erkent. Nu we de komende drie als partners gaan samenwerken, kijken we ernaar uit om klanten van Ryanair een vlekkeloze en geweldige ervaring te bieden als ze een auto willen huren. Met exclusieve aanbiedingen, dat spreekt.”

#Internationaal #Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine