Gegevens

Adres
Belgicastraat 18
1930 Zaventem
Website
http://www.abscarrosserie.be
http://www.smartrepair.be
E-mail
info@absbelgium.com
Telefoon
02 255 88 06
Maatschappij

Vennootschapsvorm: C.V.
Ondernemingsnr: BTW BE 0458.190.881
Aandeelhouders: Alle leden (schade-herstelbedrijven) en Akzo Nobel Paints Belgium N.v.
Leden: 58, geografische spreiding over heel België
Actief in België sinds 1996

Informatie

Management

Business Manager
Tom Guldemont

Administrative Officer
Ingrid Rits

Accounting & Administrative Officer
Stephanie Quintana

Commerciële organisatie

Netwerk van multimerken schadeherstelbedrijven. U vindt de adressen van onze ABS-leden op: www.abscarrosserie.be www.smartrepair.be 

Missie

MISSIE VOOR HAAR OPDRACHTGEVERS

VISIE

ABS Belgium wil haar opdrachtgevers de beste kwaliteit in herstellingen leveren,overal in het land. Kostenbeheersing en klantvriendelijkheid door service gaan hierbij hand in hand.

WAARDEN

 • De klant eerst:
  Continue tevredenheidsenquête, service op maat, nationale dekking via één contactpersoon, service van A tot Z.
 • Kostenbesparing:
  Focus op efficiëntie, continue analyse van de gemiddelde herstelkost, kwaliteitsnormen van Acoat Selected, de nieuwste hersteltechnieken.
 • Passie voor perfectie:
  Bij uw ABS-hersteller vindt u gepassioneerde vakmensen, een voordeel dat u vooral in een familiebedrijf terugvindt.
 • Wij houden onze beloften:
  Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. Duidelijke afspraken zorgen voor langdurige relaties.

AUTO BODY SERVICES (ABS) IN VOGELVLUCHT

 • 25 jaar ervaring
 • Coöperatieve vennootschap
 • Eén contactpersoon voor het hele netwerk
 • Multimerken schadenetwerk waar schadeherstel de corebusiness is
 • Focus op de nieuwste technieken ihkv smart repair, diagnose, kalibrage & elektrificatie
 • Aangepaste dienstverlening voor fleet, lease en verzekeraars
 • Toegang tot een goed verspreid & landelijk netwerk
 • Flexibel en snel inzetbaar

MISSIE VOOR HAAR HERSTELLERS

Naast de strenge criteria die ABS Belgium haar herstellers oplegt, biedt ABS Belgium, met behulp van AkzoNobel & Acoat Selected maximale ondersteuning op verschillende niveaus: AkzoNobel voorziet product technische ondersteuning over haar Sikkens autolakken. Sikkens is wereldwijd het toonaangevende merk voor autoreparatielakken. Voor al haar herstellers voorziet AkzoNobel cursussen in trainings- en opleidingscentra van Sikkens. Met de opgebouwde ervaring wordt er ingespeeld op de steeds veranderende eisen en behoeften van de markt. Daarnaast zetten AkzoNobel en Sikkens zich in voor duurzaamheid wat leidde tot topprestatiewaarderingen binnen de sector. Hun positieve impact en het verminderen van de gevolgen voor het milieu manifesteert zich op drie vlakken:

 • Mensen: via programma’s die positieve resultaten opleveren voor de samenleving en producten en diensten die kunnen bijdragen aan gezondheid & welzijn.
 • Planeet: afvalvermindering en efficiënt gebruik van grondstoffen hebben een blijvende prioriteit in de manier waarop we produceren, welke grondstoffen we gebruiken en welk gebruik van onze producten we aanbevelen.
 • Verf: door het formuleren van producten met een langdurige conservering en een lagere CO2-voetafdruk minimaliseren we de impact op het milieu zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Acoat Selected helpt via haar partnerprogramma, herstellers, om kansen te benutten en hun bedrijf verder te ontwikkelen. Ook in de toekomst… Met meer dan vier decennia ervaring is de toegevoegde waarde van Acoat Selected voor herstellers/ondernemers van nu onverminderd groot. Om te kunnen blijven groeien is mee veranderen met een dynamische markt noodzakelijk. ABS Belgium zorgt voor commerciële ondersteuning van haar herstellers naar (inter)nationale opdrachtgevers zoals verzekeraars, leasingmaatschappijen, brokers & vloten… Daarnaast fungeert zij als aankoopcentrale om op die manier de koopkracht van haar leden te centraliseren.