Gegevens

Adres
Peutiesesteenweg 115
1830 Machelen
Website
https://www.athlon.com/be
https://www.athlon.com/be-fr
E-mail
info.belgium@athlon.com
Telefoon
02 716 56 11
Maatschappij

Actief in België sinds 1984

Contact

Frederic Denies
Sales Manager
frederic.denies@athlon.com

Informatie

Management

CEO
Marchel Koops

CCO
Niels Van den Hoogen

Marketing Director
Willemijne De Wit

Commerciële organisatie

België: Machelen en Luik
Buitenland: Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland.
We zijn rechtstreeks of via partners actief in twintig landen in Europa. Athlon maakt deel uit van Mercedes-Benz Mobility AG.

Activiteiten

  • Verhuur op lange termijn (operationele leasing) van personenwagens en lichte vrachtwagens, alle merken en modellen.
  • Wagenparkbeheer
  • Mobility as a service
  • Kortetermijnverhuur
  • Fietsenleasing
  • Flexibele mobiliteitsproducten
  • Mobiliteitsbudget
  • Consulting

Producten en diensten

Athlon Belgium is een toonaangevende dienstverlener op het vlak van voertuigleasing en wagenparkbeheer. Al meer dan honderd jaar ontwikkelt Athlon duurzame, kostenefficiënte en flexibele mobiliteitsoplossingen voor bedrijven. Athlon verlegt voortdurend de grenzen van wat mobiliteit inhoudt om zijn klanten nog beter van dienst te zijn.

De manier waarop we ons verplaatsen verandert steeds en wordt diverser en duurzamer. Iets dat vandaag waarheid is, kan morgen alweer achterhaald zijn, zeker in een complex mobiliteitslandschap als het onze. Het is een uitdaging om bij te blijven en te anticiperen.  Daar helpt Athlon Consulting bij. De ervaren Athlon consultants wijzen klanten de weg naar future-proof mobiliteitskeuzes, loodsen hen om eventuele obstakels heen en gidsen ze naar slimmere, flexibelere en duurzamere bedrijfsmobiliteit, waarbij de kosten onder controle worden gehouden. Door eerst na te gaan wat er leeft bij bestuurders en de noden en verwachtingen in kaart te brengen en daarbij ook rekening te houden met TCO, laadstrategie en veranderende regels vanuit de overheid, kunnen de Athlon experts vervolgens een mobiliteitsplan op maat maken en deze daarna stapsgewijs implementeren. Athlon heeft daarvoor alle oplossingen onder één dak: van lease-en huurcontracten over mobiliteitskaart tot leasefiets.

Op deze manier ontzorgt Athlon met haar consulting diensten haar klanten maximaal, of het nu gaat om grote vloten of om kleine kmo’s.

Missie

Getting you there