Eurofleet Consult N.V.

http://www.eurofleet-consult.com

Gegevens

Adres
Schaarbeeklei 613
1800 Vilvoorde
Website
http://www.eurofleet-consult.com
E-mail
info@eurofleet-consult.com
Telefoon
02 709 54 40
Maatschappij

Vennootschapsvorm: N.V.
Actief in België sedert 1996
Ondernemingsnr: BTW BE 0473.468.183

Contact

Guido Savi
Director Business Development
0483 65 26 54
g.savi@eurofleet-consult.com

Anthony Vandenberghe
Mobility Business Consultant
0470 96 86 52
a.vandenberghe@eurofleet-consult.com

Informatie

Management

Managing Partner
Ward Martens

CFO
Dorien Crauwels

Commerciële organisatie

Onze eigen vestigingen in België en Frankrijk worden aangevuld met een efficiënt netwerk van trainers en senior coaches in Italië, Nederland, Duitsland, Spanje en Luxemburg.

Activiteiten

Bij EuroFleet Consult vormen operationele leasing, fleetmanagement en voertuigenverkoop de kern van onze activiteiten. Onze internationale teams hebben een uniek kennisniveau van de trends en succesfactoren in wagenparkbeheer en autoleasing.

Onze expertise omvat onder meer de ontwikkeling van strategieën, sales consulting en coaching, training en keynotes voor de internationale auto-industrie.

Wat ons uniek maakt, is dat al onze medewerkers, trainers en partners uitgebreide ervaring hebben in de waardeketen van de auto- en leasewereld. Deze toegevoegde waarde wordt door al onze partners en deelnemers aan onze opleidingen unaniem geapprecieerd.

Voor internationale projecten werken we altijd met ons eigen netwerk van partners, zodat de kennis van de lokale markt perfect tot uiting komt in elk van onze adviezen.

Producten en diensten

EuroFleet Consult is een toonaangevend consultancybedrijf op de Europese automarkt. Met succes concentreren wij ons al meer dan 25 jaar op de volgende drie pijlers:

  1. Training

EuroFleet Consult biedt de juiste antwoorden op de toenemende complexiteit van de auto-ecosystemen. Dankzij onze gedegen ervaring werken wij oplossingen op maat uit voor de ontwikkeling, planning en uitvoering van onze seminars en coaching: assessments, e-learnings (in autonome of gemengde modus). Wij beschikken ook over de tools om de behoeften van de klant te analyseren en de performativiteit van het netwerk te controleren. Wij werken altijd met ervaren lokale trainers en in de moedertaal van de deelnemers.

  1. Consulting

Daarnaast is onze consultancyafdeling gespecialiseerd in het geven van onafhankelijk, hoogwaardig advies inzake strategisch fleetmanagement. In de praktijk vertaalt dit zich in wagenparkanalyses en vernieuwingsscenario’s, studies over elektro-compatibiliteit, het opstellen en bepalen van de procedures van een car policy en het opleiden en coachen van fleetmanagers in het optimalisatieproces.

  1. Tools

Vanaf de lancering in 2018 tot vandaag heeft Car Cost Advisor zijn gebruikers begeleid in hun proces om de juiste auto of lichte bedrijfsvoertuig te kiezen. Car Cost Advisor is een gebruiksvriendelijke webapplicatie die voortdurend wordt bijgewerkt, zowel wat de federale en regionale autofiscaliteit in België betreft als de beschikbare auto’s op de markt.  Car Cost Advisor bevat ook een gebruikershelpdesk voor vragen over de werking of inhoud. Car Cost Advisor is beschikbaar in België en Frankrijk voor simulaties van één enkel voertuig tot grote wagenparken.

 

Nieuwigheden

Door de snelle evolutie van de markt worden fleetmanagers vaker geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Onze EuroFleet Academy heeft als doel haar deelnemers voor te bereiden op de snel veranderende mobiliteitssector van morgen. We bieden een onafhankelijk en objectief platform waar fleetmanagers niet alleen de actuele kennis vergaren, maar ook de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om flexibel en efficiënt in te spelen op de steeds veranderende markt. Ontdek ons opleidingsaanbod op www.klaarvoormorgen.be.

Referenties

Onze nationale en internationale klanten zijn professionals uit de automobielsector (fabrikanten, importeurs, dealernetwerken, leasemaatschappijen, remarketingbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, specialisten in de verkoop van gebruikte auto’s), fleetmanagers en hun leveranciers.