Gegevens

Adres
Telecomlaan 9 bus 6
1831 Diegem
Website
http://www.leaseplan.be
E-mail
info@leaseplan.be
Telefoon
02 722 62 11
Fax
02 722 62 83
Maatschappij

Vennootschapsvorm: N.V.
Ondernemingsnr: BTW BE 0424.632.148
Actief in België sinds 21/05/1972

Contact

02 722 62 11
02 722 62 83
marketing@leaseplan.be

Informatie

Management

Managing Director
Johan Portier

 

Activiteiten

LeasePlan België werd in 1972 opgericht en is een van de toonaangevende specialisten in België op het gebied van wagenparkbeheer. LeasePlan biedt slimme en kostenefficiënte oplossingen voor wagenparkbeheerders, kmo’s, ondernemers en particulieren. LeasePlan koopt, financiert en beheert nieuwe voertuigen voor haar klanten en biedt een volledige service van A tot Z met een gemiddelde contractduur van 36 tot 72 maanden. Met meer dan 50 jaar ervaring, beheert LeasePlan 1,8 miljoen voertuigen in meer dan 33 landen. LeasePlan streeft naar innovatie baanbrekende mobiliteit door de juiste oplossingen te bieden op het juiste moment, zodat klanten en bestuurders zich kunnen richten op de toekomst:

Car as a service
Wereldwijd werkt het bedrijf aan een groenere en duurzame toekomst binnen de Car-as-a-Service-industrie. We zien een evolutie van “ownership to usership” en zijn continu op zoek naar innovatieve en handige manieren om van punt A naar punt B te geraken, van autodelen tot carpoolen.

Duurzaamheid
LeasePlan wil betaalbare en emissieloze voertuigen en mobiliteit aanbieden op basis van een abonnement voor privé- en zakelijke doeleinden. Ons doel is om in 2030 een netto-uitstoot van nul te bereiken in de automobielsector. We streven naar een groenere en gezondere toekomst.

Slimme oplossingen
Technologie transformeert de definitie van autorijden. Ons doel is om de efficiëntie te verhogen, de veiligheid te verbeteren en veelbelovende nieuwe diensten te ontwikkelen.

 

ALD Automotive | LeasePlan is onderdeel van de Ayvens groep, de toonaangevende wereldwijde duurzame mobiliteitsspeler die zich inzet om het leven beter te laten stromen.

Producten en diensten

LeasePlan biedt een 360°-service met totaaloplossingen zodat klanten hun vloot zorgeloos kunnen blijven beheren en bestuurders zorgeloos kunnen blijven rijden.

  • Mobiliteitsoplossingen voor iedereen: cafeteriaplan, Holiday Car, mobiliteitskaart,…
  • Team van experten voor zorgeloze transitie naar een elektrische vloot
  • Consultancy Services voor een maximale begeleiding
  • Online tools voor optimaal wagenparkbeheer en voertuigen

Referenties

  • Lid van Renta