RENAULT BELUX

https://www.renault.be

Gegevens

Adres
W.A. Mozartlaan 20
1620 Drogenbos
Website
https://www.renault.be
E-mail
fleet@renault.be
Telefoon
02 334 78 26
Maatschappij

Vennootschapsvorm: N.V.
Ondernemingsnr: BE 0403.463.679

Contact

Josiane Wouters
Assistent Fleet
02 334 78 26
fleet@renault.be

Informatie

Management

Managing Director
Martin Domise

Sales Director
Jan Schmook

Head of Fleet
Peter Bykans
peter.p.bykans@renault.be

Fleet & Leasing Company Manager
Marc Fumagalli
marc.fumagalli@renault.be

Public & Special Markets Manager
Ingrid Lockley
ingrid.lockley@renault.be

Remarketing
Pascal Lecloux
pascal.lecloux@renault.be

 

Contact

Key Account Manager
Patrice De Meyer
patrice.p.demeyer@renault.be

Area Fleet Managers
Erik Brard (Vlaanderen)
erik.brard@renault.be

Thierry Dullaers (Vlaanderen)
thierry.dullaers@renault.be

Manuel Dumortier (Wallonië)
manuel.dumortier@renault.com

Patrick Timmermans (Wallonië, Brussel, Luxemburg)
patrick.timmermans@renault.be

Commerciële organisatie

198 distributors in België en Luxemburg

Activiteiten

Als historisch mobiliteitsmerk en Europees pionier op het gebied van elektromobiliteit ontwikkelt Renault al lang innovatieve voertuigen. Met het strategische plan ‘Renaulution’ stippelde het merk een ambitieuze en waardevolle transformatie uit. Renault evolueert zo naar een nog competitiever, evenwichtiger en meer geëlektrificeerd gamma. Het merk belichaamt moderniteit en innovatie op het gebied van technologie-, energie- en mobiliteitsdiensten, zowel in de auto-industrie als daarbuiten.

Nieuwe technologieën, elektrische en geconnecteerde voertuigen, gepersonaliseerde applicaties… Bij Renault zijn we gedreven om alles in het werk te stellen om één belofte waar te maken: uw dagelijks leven gemakkelijker maken. Omdat we dat belangrijk vinden, zijn onze voertuigen en diensten ontworpen om uw metgezel op de weg te zijn en om aan uw behoeften te voldoen, wat die ook mogen zijn.

Producten en diensten

Producten

Renault, tien jaar geleden pionier en nu Europees leider, voert zijn elektrische revolutie op met Nieuwe Renault Scénic E-Tech electric en Mégane E-Tech electric. Deze twee emblematische modellen in het Renault-gamma, nu verkrijgbaar in 100% elektrische vorm, combineren uitzonderlijke wendbaarheid, veelzijdigheid en prestaties op de weg. Ze staan symbool voor een nieuwe visie. Een visie van duurzame mobiliteit die steeds toegankelijker wordt, zonder in te boeten aan efficiëntie of rijplezier.

Daarnaast versterkt Renault zijn aanwezigheid in de categorie hybride SUV’s met de Renault Rafale, Nieuwe Renault Espace en de Renault Austral. Deze drie ambitieuze modellen vormen de hoekstenen van het streven van het merk om het C- en D-segment te heroveren. Ze zetten het offensief voort dat werd ingezet met Arkana en de Mégane E-Tech electric in het hart van de markt, in de traditie van “Voitures à Vivre“, met een resoluut moderne aanpak. De ‘Nouvelle Vague”-aanpak wil van het merk een referentie maken op het gebied van technologie, schone energie en diensten.

Onder het label Renault Pro+ biedt het merk Renault een gamma bedrijfsvoertuigen rond vijf modellen: Kangoo Van, Trafic en New Master. Het hele bedrijfswagengamma van het merk is nu beschikbaar in een E-Tech 100% elektrische versie. Er zijn diensten op maat beschikbaar om te voldoen aan alle professionele behoeften, zodat er een antwoord op maat is voor de eisen van elk beroep.

Diensten

Vandaag de dag bieden wij onze professionele klanten een breed scala aan oplossingen op maat: verkoopfinanciering (leasing, renting, operationele leasing,…), onderhoudscontracten, verzekeringen.

Daarnaast draagt Groupe Renault bij aan duurzame mobiliteit door de ontwikkeling van milieuvriendelijke voertuigen en een aanbod van nieuwe mobiliteitsdiensten, zoals auto-delen.