fbpx

Total Belgium N.V.

Handelsstraat 93
1040 Brussel

Tel 02 288 99 72
Fax 02 288 33 43

www.total.be

Maatschappij

Vennootschapsvorm: N.V.
Ondernemingsnr: BTW BE 0403.063.902
Actief in België sinds 1920

Contact

total-tankkaarten.be

Zie lijst commerciële afgevaardigden

Management

Manager Fuel Cards
Fabrice Carême
E-mail: fabrice.careme@total.com

Sales Manager
Kris Lardenoit
E-mail: kris.lardenoit@total.com

Marketing Manager
Nathalie Bergeret
E-mail : nathalie.bergeret@total.com

 

Contact

Key Account
Michel Vanobbergen
E-mail: michel.vanobbergen@total.com

Leasing
Danny Bulens
E-mail: danny.bulens@total.com

Regio Henegouwen, Namen & Luxemburg
(Neufchateau, Virton, Arlon)
Nadia Venti
E-mail: nadia.venti@total.com

Regio Waals-Brabant, Brussel Zuid,
 Luik & Luxemburg
(Marche-en-Famenne, Bastogne)
Hélène Van Collie
E-mail: helene.van-collie@total.com

Regio Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel Centrum, Noord en Oost
Johan Hendrix
E-mail: johan.hendrix@total.com

Regio Antwerpen
Kitty Geens
E-mail: kitty.geens@total.com

Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Brussel West
Serge De Ridder
E-mail: serge.de-ridder@total.com

Sales Manager KMO’s Total Tankkaarten en < 15 voertuigen

Vanessa Sim vanessa.sim@total.com

Activiteiten

Als marktleider stelt Total met meer dan 530 tankstations in het gehele land een diverse waaier aan producten en services voor. De kwaliteit van ons aanbod staat centraal in het uitgebreide nationale netwerk. Op basis van 4 pijlers ontdekt u meer over de Total voordelen: ons netwerk, onze kwaliteit, onze professionele ondersteuning en onze extra Total voordelen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen voor tankkaart klanten om voor Total te kiezen?

Eerst en vooral het meest uitgebreide netwerk in België met meer dan 530 tankstations. Waar u ook naartoe gaat in het gehele land, er is altijd een Total station in de buurt. Ook op autostrade is Total zeer sterk aanwezig met 30 autostradestations – met elektrische laadpunten.

De kwaliteit van de brandstoffen is een volgend voordeel. Total kiest enkel voor premiumbrandstoffen van het Excellium gamma met 3 grote voordelen. Ten eerste reinigt Excellium uw motor bij elke tankbeurt met als gevolg een lager verbruik en minder uitstoot van CO2. Ook bij het aanbod van LPG, CNG of LNG biedt Total een hoogwaardige kwaliteitsproducten aan.

De professionele dienstverlening aan de klanten is de volgende pijler. Bij Total werken verschillende diensten samen om een volledige service pakket op maat te kunnen aanbieden. De professionele klanten kunnen via ons tankkaarten systeem hun brandstof via factuur betalen; weet dat deze gedetailleerde factuur wordt elektronisch verstuurd en kunnen op elk moment via de website geraadpleegd worden.

U kan online uw wagenpark beheren met onder andere een overzicht in detail van alle transacties en het verbruik. Tevens heeft u ook de optie om uw tankkaarten te beheren naar gelang uw specifieke behoeften en het gewenste controleniveau. Ook voor fraudepreventie, via de detectie van anomalieën, en fraudebestrijding heeft Total efficiënte controle- en opvolgingssystemen voorzien.

Bovendien biedt Total een hele resem extra voordelen aan haar klanten. De bestuurders kunnen met de Total Club getrouwheidskaart genieten van interessante aanbiedingen. Via onze partner Eurovat kan er voor BTW recuperatie gezorgd worden in de Europese landen. Tot slot kan u ook dankzij de Total tankkaart de kilometerheffing en péages in het buitenland via uw brandstoffactuur betalen.

Tot slot biedt Total nog veel meer aan: een uitgebreid gamma van producten aanwezig in de shops, broodjeszaken, restaurants, vergaderzalen, gratis wifi op autostradestations, Illy koffie, gratis bandenblazers, car washes, …

Het doel van Total is om u een aangename en uitgebreide service te bieden met een professionele ondersteuning overal waar u in België of in buitenland bent.

Pin It on Pinterest